Brewmaster: ilyen szimulátorra senki sem számított [VIDEO]

Cross-gen szimulátor, de nem éppen olyasmi, amit rögtön a kukába vágnánk, mivel már a gondolat is eléggé egyedi.

Az Auroch Digital bejelentette, hogy jövőre a Sold Out egy (és itt most nem viccelünk) sörfőző szimulátort fog kiadni. Igen: a Brewmasterben elsajátíthatjuk a sörfőzés rejtelmeit, hogy aztán annak mestereként olyan házi sört alkossunk, amit aztán nyakalnak a vásárlóink (akik remélhetőleg utána nem ülnek volán mögé…).

A játékban a teljes söralkotás folyamatát megtanulhatjuk a hiteles, kémia vezérelte sörfőzési technikáktól kezdve a palackozáson és az elnevezésen át a csomagolásig. Ezt a játékot a fejlesztő a sajtóközleményében az első realisztikus sörfőző élménynek nevezte, és ezzel nem is tudunk vitatkozni, ugyanis nem jut az eszünkbe egyetlen ilyen kaliberű próbálkozás sem. Egy bevált receptet is követhetünk, de akár sok, a való életben is használatos hozzávalóval is kísérletezhetünk, hogy aztán valami tényleg egyedit alkossunk, és erre majd a sörkóstolók azt mondhatják, hogy hmm, ez aztán igazi kézműves sör. Bajnokságokban is részt vehetünk, amikkel sörtokeneket lehet szerezni, azokkal pedig a felszerelésünk lesz tuningolható.

A játéknak lesz sztorimódja is (Brewmaster mód), de aki csak sandbox élményt akar, ahol minden alapból elérhető, nekiülhet egy ilyen módnak is (Creative mód). Találjuk meg a megfelelő helyet arra, hogy a szabadidőnket kényelmesen tölthessük el a sörfőzéssel, és a helyszínt testre is szabhatjuk. A Brewmastert a kezdőknek és a házi készítésű sörökben tapasztalt játékosoknak egyaránt ajánlják, így többfajta sörtípus is fel fog bukkanni a játékban, ami nem fog aggodalmakat okozni a pénz vagy a hely hiánya miatt: egyfajta nyugtató élményt tervezte ezt az Auroch Digital.

A több mint tízezer évre visszanyúló folyamat megfelelő elsajátítása során nagyobb hálózatokba is kapcsolódhatunk, így több emberhez is eljuthat a termékünk, aminek létrehozásában skillfát is kapunk majd. Úgyhogy kicsit még RPG-s élmény is lesz ez, bármennyire is hihetetlennek hangzik az egész.

A Brewmaster 2022-ben jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu