Az Outriders megállítható… de nem mindenkinek

PC-n igenis meg lehet állítani a People Can Fly játékát; a fejlesztők pedig reménykednek, hogy nagyobb bővítéseket is végrehajthatnak a napokban megjelent játékukon.

A Redditen olvashatjuk, hogy a manapság egyre gyakoribb, és talán idegesítő tényező (a játék megállításának teljes hiánya, azaz a jó öreg pause) mégis jelen van az Outridersben… ha egyedül játszunk (és ennek ellenére is szerverkapcsolatra van szükség, ami a játékmegőrzés miatt lesz később még bajos…). És ezt csak PC-n tehetjük meg, így mindenki más kiesik a körből, és a PC-sek között is kihullanak az AMD-s GPU-val rendelkezők!

Igen, akinek Nvidia videókártya van a gépében, meg tudja állítani a játékot, igaz, ehhez kell az Nvidia GeForce Experience programjára, amivel frissíthetjük a GPU-nk driverét, videókat is rögzíthetünk (nem kell hozzá Fraps, Bandicam, vagy OBS), és van egy fotó mód is benne, az Ansel, amit a támogatott játékokban az Alt+F2 kombinációval hozhatunk fel. Így szabadon forgathatjuk a kamerát, effektezhetünk, és… meg is állíthatjuk így a játékot. Szólóban.

Bartek Kmita, a People Can Fly kreatív rendezője a Forbesnak azt nyilatkozta, hogy sok történetük van, amit el szeretnének mesélni, és sok ötletük van, ami az alapjátékba nem jutott be – ők boldogan készítenek megjelenés után is tartalmakat, de bármi, amit megvalósítanának, csak jelentősebb kiegészítők formájában történne meg, és azok is önálló, különálló történetekként lennének jelen.

Kmita szerint az ilyen bővítéseket a Diablo ihlette meg, amit a lengyel csapat a maga műfajában továbbra is a legjobbnak tart. Így olyan kiegészítések lehetnek, amik új területeket és kalandokat hoznának magukkal, miközben maga az alap Outriders érintetlen lenne. Ilyen volt anno a Diablo II is, amiből már hivatalosan is bejelentettek egy felújított verziót.

Úgyhogy az Outriders is kaphat később újdonságokat, de itt feltehetőleg a Square Enix addig nem bízza meg őket ezzel, amíg nem lát a japán kiadó a számára megfelelő játékosszámokat (igaz, az Xbox Game Passos első napi rajt ezen nekik kedvező módon fog torzítani…).

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu