Menu

Edgar Ramirez is csatlakozik a Borderlandshez

MOZI HÍREK – A Borderlands filmadaptációjának stábja lassan, de biztosan kialakulóban van.

A Deadline arról tudósít, hogy Edgar Ramirez is beszáll a Gearbox cel-shaded vizualitást használó looter shooter IP-jének megfilmesítésébe (ebben a Lionsgate segít), és itt Atlas karakterét fogja magára ölteni. Emellett megtudtuk a film rövid összefoglalóját is. Ebben a filmben Lilith, egy hírhedt törvényenkívüli (akinek ráadásul rejtélyes múltja is van) nagy nehezen is, de visszatér a szülőbolygójára, Pandorára.

Itt az a célja, hogy Atlasnak, a világ legerősebb… úriemberének (ezt inkább nem fordítanánk le) lányát megtalálja, mert ő elveszett. Lilith egy szokatlan csapattal köt partneri viszonyt: Roland egy ex-zsoldos, aki bosszút akar, Tiny Tina, aki egy tüzes, robbanékony figura, Krieg, aki Tina izmos, nem éppen beszédképes őrzője, Tannis, aki tudós létére nem biztos, hogy olyan nagy mértékben épelméjű, illetve Claptrap, akinek mindenkihez és mindenhez van egy-két keresetlen szava (és emiatt sokan a falra is másznak tőle).

Ramirez tehát Atlas karakterét alakítja, Lilith mögött Cate Blanchett van, Rolandot Kevin Hart formálja meg, Tiny Tináért Ariana Greenblatt a felelős, Krieg karaktere mögött Florian Munteanut találjuk, Tannist Jamie-Lee Curtis hozza a filmvászonra, Claptrap hangja mögött pedig Jack Blacket találjuk.

Ezek a szokatlan hősök földönkívüli szörnyek és veszélyes banditák ellen küzdenek, hogy megtalálják és megvédjék az elveszett leányzót, akinek talán ott van a birtokában a kulcs az elképzelhetetlen hatalomhoz. Az univerzum sorsa ezen a csapaton múlhat, de közben egymás torkának esnek. A karakterek értelemszerűen a Gearbox és a 2K (=Take-Two) munkásságára építenek, és a jellemzés szerint a Borderlands az egyik legjobban fogyó videojátékos franchise-nak nevezhető.

A filmet Eli Roth rendezi, és számára megtiszteltetés, hogy Edgar tehetségét és karizmatikus alakítását ő hozhatja el a mozitermekbe, hiszen ez szembe megy Cate Blanchett stílusával. Atlasnak egy vonzó, karizmatikus karakternek kell lennie, miközben a mögötte rejlő fenyegető veszélyt is át kell adnia. Roth már Ramirez kezdeti munkássága óta rajongónak tekinti magát, és minden drámai fordulatért odavan. Valami szórakoztató, őrült, de eddig tőle szokatlan alakítást vár el tőle.

Forrás: PSU

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu