Ingyenes lesz hamarosan a The Pillars of the Earth és a Deponia: The Complete Journey is!

Az ingyenes játékoknak nem nagyon lehet nemet mondani, és hamarosan három viszonylag nagyobb játékot is behúzhatunk, ha nem felejtjük el.

Az Epic Games Store-on jelenleg a Terrible Posture Games „egyedi, játszható sitcomjának”, a 3 out of 10 második évadját lehet megszerezni, és ez épp az egyetlen heti ingyenes cím a Tim Sweeney vezette cég digitális platformján. Ebben a játékban a játékosok „a világ legrosszabb játékfejlesztő stúdiójában átélhették a fejlesztés káoszát”. Ez egy magas labda, úgyhogy nem ütjük le, hanem befejezzük a bekezdést.

De a jövő hétre nagyobb dobással készül az Epic Games Store, ugyanis három játékot tesznek elérhetővé, mégpedig csütörtökön kb. délután négy órától. A jelenleg a 2022-re elhalasztott The Lord of the Rings: Gollumon dolgozó Daedalic Entertainmenttől két point-and-click kalandjáték vár ránk, név szerint a Deponia: The Complete Journey, illetve Ken Follett könyvéből készült feldolgozás, a The Pillars of the Earth vár ránk (utóbbi magyarul is megjelent, ilyen néven keressük: A katedrális – Kingsbridge trilógia I.), a harmadik cím pedig David Wehle külső nézetes felfedezős játéka, a The First Tree lesz.

Az Epic Games januárban még azt mondta, hogy a 2018 decemberében elindított Epic Games Store már több mint 160 millió PC-s játékot vonzott magához, és ebben nagy szerepe volt a hetente ingyenessé tett játékoknak is (ami hetente mindig minimum egy cím volt, néhol több is, a karácsonyi időszakban pedig naponta váltották az ajándékot). 2020-ban 103 játék lett ingyenes, és az amerikai árazással számolva ezek összértéke 2407 dollár volt (forintban ez 722 ezernek felelne meg). A cég szerint csak tavaly 749 millió ingyenes játékot „váltottunk be”.

A teendő amúgy a szokásos: kell egy Epic Games-fiók, továbbá az Epic Games Launcher telepítése a PC-nkre. A fiókunkhoz adott játékok ott is maradnak, így az akció végeztével sem tűnnek el onnan.

Jó játékot.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu