Timesplitters 2: végre elérhetjük a Homefront: The Revolutionben!

Igen: a Timesplitters második részének 4K-ra felhúzott portja el lett dugva a Deep Silver Dambuster Studio által befejezett játékban, de mindeddig nem volt mód arra, hogy játszhassunk is vele.

Ez kacifántos sztori, de a lényeg az, hogy a nehéz sorsú (és csapnivaló formában megjelent, de azóta javult) második Homefront-játékban a fejlesztők eldugtak egy másik alkotást. Csakhogy eddig nem volt lehetőség arra, hogy nekiülhessünk, ugyanis az ezt megnyitó kód az internet homályába veszett. Csakhogy Matt Phillips, aki jelenleg a Rust egyik programozója, a Twitteren írt arról, hogy a Homefront: The Revolution egy játéktermi gépében ott van a Timesplitters 2, és ez számára az egyik legbüszkébb pillanat…

…csakhogy Phillips maga is kimondta, hogy a kód elveszett, és neki sincs meg a füzet, amibe leírta. Egyszer egy barátjának odaadta, hogy a Discordon kiszivárogtassa, de őt hazugnak nevezték, majd kitiltották onnan. És ez az egyén váratlanul felbukkant, és leírta egy válaszban Xbox One-os kontroller gombkiosztással, hogy mi is a kód: LT+Fel, LT+Fel, Le, LT+Jobb, RT+Bal, RT+B, LT+Y, LT+Y, RT+X, LT+A. Aztán Lance McDonald is beszállt a buliba.

Az imént említett kód mellé írt még négyet: Arcade módhoz az LT+RT+Bal, LT+RT+Le, LT+RT+Bal, LT+RT+B, RT+Bal, LT+RT+Bal, LT+RT+Le, LT+RT+Y, RT+X, LT+A kombináció kell. A Challenge módhoz az RT+B, LT+RT+Bal, LT+RT+B, LT+RT+Le, LT+Jobb, LT+Fel, LT+Y, LT+RT+A, RT+X, LT+A kódot használjuk. Ismeretlen hatása van a következő kettőnek:LT+RT+Le, LT+RT+Bal, LT+RT+A, RT+B, RT+Bal, LT+Y, LT+Y, LT+RT+B, RT+X, LT+A; LT+RT+Le, LT+RT+Bal, LT+RT+Y, LT+Jobb, RT+B, LT+Y, LT+RT+B, LT+RT+Le, RT+X, LT+A. Utóbbi talán a csalásokat hozhatja elő. LT – bal ravasz, RT – jobb ravasz.

Ezzel pedig egy több éves rejtély végére tehetünk pontot, ugyanis a Homefront: The Revolution talán utolsó titkát megfejtette az internet egy kis közös munkával, és ezzel nem lenne nagy meglepetés, ha a játék értékesítési adatai jelentősen megugranának. Persze azért kérdéses, hogy a két utolsó gombkombináció mire is lehet jó.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu