Menu

Outriders: itt a next-gen cross-play patch; PC-n sok plusz helyet követelhet a játék

Ha esetleg párszor kiakadt volna a People Can Fly játéka, akkor érdemes utána takarítani.

Április 10-én a lengyel csapat bejelentette, hogy a Xbox Series és a PlayStation 5 patch egyaránt megjelent, így a cross-play a két (három) új konzol és a PC közt megvalósult, és ha bárminemű hibákat találnának a játékosok, a People Can Fly utánajár a témának. Április 9-én is kidobtak egy nagyobb frissítést a három játékos számára kooperatív játékélményt kínáló Outridersnek.

A DX11/12-es hibákat és az akadásokat orvosolták, ugyanis eredetileg a GPU-t nem nagyon hajtotta meg a játék, ami ekkor még csak akkorra ígérte a cross-play-t, amikor is mindegyik platform ugyanazon a verziószámon lesz (ez megtörtént). A matchmaking stabilitása erősödött. Több kiakadást is megszüntettek (multiplayer esetében az inventory-t is kitörölhette ez a hiba; A Bad Day mellékküldetés is kiakadáshoz vezetett; a No Man’s Landben is felmerülhetett egy elszállás a spanyol nyelv használata esetén; az indításkor is volt instabilitás, de máshol is véletlenszerűen kiakadhatott az Outriders; és most a lengyel stúdió reméli, hogy ezzel a kiakadások túlnyomó többsége megszűnik, mert nagyon kevés alapindok van mögöttük). A HUD már nem tűnik el bizonyos helyzetekben, a multiplayer Expeditionök során nem lesznek respawnolással kapcsolatos bugok, és nem akadunk be a tereptárgyakba a Gravity Leap használatakor. A matchmaking alapbeállítása zárt lett az eddigi nyitott opció helyett (de kézileg ezt módosíthatjuk, ha nem, akkor legalább így megakadályozhatjuk, hogy ha egyedül játszanánk, ne csatlakozzanak hozzánk; az AFK lobbikat is megvágják így, illetve a matchmaking ideje is rövidülhet, hiszen kisebb lesz a sor. Az inventory-t kipucoló glitch-en még dolgoznak.

Érdemes a C:\Users\[felhasználónév]\AppData\Local\Madness\Saved mappát kiüríteni. Ez biztonságos, ugyanis az Outriders ide menti el a kiakadás során generált adatokat; a Redditen volt példa rá, hogy valakinek 23 gigabájtnyi crash dump jött létre, ami valljuk be, nem kevés. Amúgy a Madness az Outriders kódneve, nem őrültség ez… vagy az?

Forrás: WCCFTech, PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu