„Messze van még” a Perfect Dark és a Fable visszatérése is?

Sőt, az Everwildra is még sokat kell várnunk a Gamesindustry-nak író Christopher Dring szerint.

Dring a legújabb VGC podcast során beszélt arról, hogy a Microsoft (vagy pontosabban az Xbox Game Studios) három nagyobb exkluzívja, a Perfect Dark feltámasztása (amin az elit csapatnak tekinthető The Initiative dolgozik), a Fable visszatérése (amiért a már két stúdióval rendelkező Playground Games a felelős), továbbá a Rare műhelyében készülő Everwild is még meg fog váratni minket. A téma azért jött szóba, mert a Sony és a Microsoft még készülő exkluzívjairól is zajlott a beszélgetés.

Dring bár dicsérő szavakkal illette az Xbox Game Studiost (mert sok remek csapatról van szó az XGS zászlaja alatt; ide már a Bethesda alá tartozó összes csapatot, így az id Software-t is hozzácsaphatjuk!), és bár készülnek a játékok, ő több XGS-es barátjával beszélt, és a bejelentett játékok még eléggé messze vannak. Poénosan hozzátette, hogy akár egy új Xbox konzol is a piacon lehet, mire ezek a játékok megjelennek, és emiatt, ha belegondolunk a Hideo Kojima körüli pletykákba (a Microsoft adná majd ki a következő játékát?), lehet, hogy a redmondi cég third-party, külsős megállapodásokat köthet a még messze levő exkluzív címek miatt.

Ezek után az Xboxos bennfentesnek tekinthető Klobrille a Twitteren beszélt arról, amit tud. Szerinte az Everwild 2022-ben, a Fable 2023-ban, a Perfect Dark pedig csak 2023 után fog megjelenni. Neki mindig is ez volt az előrejelzése, így szerinte Dring semmi újat nem mondott. Az érdekesség az, hogy az Everwildot 2019 novemberében, az X019 esemény során jelentette be a Microsoft, míg a másik két címet hivatalosan tavaly erősítették meg.

Így ebből adódóan a Microsoft megengedheti magának, hogy nem sürgeti meg a játékok fejlesztését (nekik van pénzük, míg a Sony-nak annyi nincs…), és így inkább a megfelelő minőségre törekednek a mihamarabb esedékes rajttal szemben (ezt a hibát követte el a Cyberpunk 2077 is).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu