Cyberpunk 2077: már a kiegészítőkre készül a CD Projekt RED?

Az adatbányászok új, eddig nem használt küldetésleírásokat találtak, így már joggal állíthatjuk: a lengyel stúdió lassan elkezd a hibák kijavítása mellett a beígért kiegészítőkkel is foglalkozni.

Az Eurogamer számolt be arról, hogy a Cyberpunk 2077 1.2-es frissítése új fájlokkal bővítette a játékot. Ezekben olyan küldetésjellemzések találhatóak, amiket hiába keresünk a belső nézetes kalandban: a játékból ugyanis ezek a tartalmak még hiányoznak. A küldetések nevei erősen arra utalnak, hogy ezek DLC formájában (igaz, a CD Projekt RED utálja ezt a nevet!) csatlakozni fognak a történethez.

A jelenlegi küldetések három fő kategóriába sorolhatóak: prológus, első rész, epilógus. Majd ezeket számok követik a játék kódoása miatt. Az 1.2-es frissítéssel jött újdonságok viszont nem követik ezt a formulát: story-ep1 jelzővel rendelkeznek, így az első „igazán nagy, történetalapú DLC-re” készülhet a lengyel stúdió. Érdekesség az, hogy a legtöbb küldetés olyan típusú, amit beígért a CD Projekt RED (CDPR), de végül a megjelenéskor hiába kerestük azokat a Cyberpunk 2077-ben- Értelemszerűen az utcai sztorikra gondolunk.

Ezekről a CDPR 2020 elején beszélt, és ezek kisebb küldetések lennének, amik segítenének nekünk felfedezni Night City rejtett zugait is. Több mint hetven ilyen utcai történetet terveztek a megjelenésre. Utalásokat is találhatunk már a fájlokban: az egyik quest karakternének neve Wagner, a Kurtz Militia rabul ejt valakit, egy bombát helyeztek el egy medencében, és a netrunnerek rejtett menedékhelyét is megemlítik a fejlesztők. Az egyik küldetésben Mr. Hands azzal bíz meg bennünket, hogy a Scavengers bandától hozzuk vissza Anthony Andersont, akit egy befejezetlen templomban tartanak fogva. Ezt használják menedékhelynek, amit Newcomers Havennek (az újoncok menedékének) neveznek. „Kezes úr” Pacificában található, és az ezt felfedező modder, romulus_is_here szerint a legtöbb utcai történet a városnak ezen részében lesz található ebben a DLC-ben.

Hamarosan akkor talán többet is hallhatunk hivatalos forrásokból arról, hogy a CDPR milyen menetrendet tervez követni a Cyberpunk 2077 kiegészítőivel…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu