Menu

Kihagyja a PlayStation 4-et és az Xbox One-t a Battlefield 6?

Az Electronic Arts és a DICE egy évvel a PlayStation 5 és az Xbox Series rajtja után már maga mögött is hagyhatja a 2013-ban megjelent konzolokat és azok „félgenerációs” frissítését is.

Tom Hendersont több alkalommal említettük már, ugyanis ő a Battlefieldről mostanában nem kevés alkalommal beszélt. A bennfentes a Twitteren azt írta, hogy még mindig nem hallott semmiféle konkrétumot arról, hogy a prev-gen konzolok (PlayStation 4 [Slim], Xbox One [S], PlayStation 4 Pro, Xbox One X) megkapják-e a már régóta bejelentett, és az ősz folyamán megjelenő új Battlefieldet, amit a hivatalos leleplezésig jobb név híján csak Battlefield 6-nak hívunk. Hendersonnak van erre egy elmélete.

Szerinte azért hagyhatja ki a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, mert egyrészt ezzel szeretné az Electronic Arts az új konzolok felé tolni a játékosokat (persze egyrészt ehhez pénz is kell rájuk, másrészt pedig azt az el nem hanyagolható tényezőt se említsük meg, hogy talán a konzolokból is kellene a boltokban lennie ehhez, ugyanis készlethiány van), másrészt pedig ezzel indokolhatja a kiadó azt, hogy a DICE játéka már a megjelenés első napjától kezdve a Microsoft egyre nagyobb népszerűségnek örvendő előfizetéses rendszerén, az Xbox Game Passon legyen. (És nem az EA Playben… igaz, az is kapcsolódik a redmondiak szolgáltatásához.)

Az új Battlefield az ígéretek szerint az eddigieknél szebb, nagyobb lesz, és remélhetőleg a kiadó pénzéhsége nem lesz hasonló tendenciájú, Az viszont biztos, hogy a DICE-nak besegít a Criterion Games is, akikről korábban írtuk, hogy feladták az idei Need For Speed megjelenést, hogy a Battlefield 6 fejlesztésébe besegítsenek.

Az új Battlefieldet még a tavasz során elkereszteli az Electronic Arts, a megjelenés pedig valamikor ősszel lesz. A PlayStation 5, Xbox Series, PC hármas biztos pont, az Xbox Game Passos rajt, továbbá a PlayStation 4 és az Xbox One fölé pedig már érdemes kitenni egy termetes kérdőjelet.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu