Xbox Game Pass: a második nagy áprilisi frissítés

A Microsoft bejelentette, hogy az előfizetéses szolgáltatásuk milyen címekkel bővül a hónap folyamán.

Már elérhető konzolon (Xbox Series, Xbox One) és a felhőben (Android, de már tesztelik az iOS-en és PC-n is…!) az MLB The Show 21, ami igen, a Sony Interactive Entertainment San Diego játéka! Április 22-én jön a Phogs! (PC, ID@Xbox – indie cím), április 28-án érkezik a Second Extinction (ennek is az előzetes verziója, erről írtunk már; konzol, PC, felhő, ID@Xbox), majd 29-én a Destroy All Humans! (konzol, PC, felhő), 30-án pedig a Fable III (felhő), illetve a Fable Anniversary (felhő) csatlakzoik a rendszerhez. PC-n az Xbox Game Pass a Bethesda és az EA Play játékkínálatával több mint száz játékot tesz elérhetővé.

Az Xbox érintőképernyős megoldás segítségével az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők több játékot játszhatnak kontroller nélkül mobilon (Banjo-Kazooie, Battle Chasers: Nightwar, Double Dragon Neon, Killer Queen Black, Overcooked! 2, Wreckfest). A DLC-k között megemlítik, hogy a Age of Empires III: Definitive Edition – The United States Civilization 10%-os kedvezménnyel vehető meg a Game Pass-előfizetőknek, itt a Microsoft Flight Simulator negyedik frissítése a francia és benelux államokkal, a Sea of Thieves második szezonja elindult, és a Spiritfarer története Lily karakterével bővült.

Az Xbox Game Pass Ultimate perkek között csak kettő van (Warframe: Excalibur Jade Bundle, Xbox-exkluzív kozmetikai cuccok; Apex Legends Have Faith fegyversárm – utóbbi május harmadikáig érhető el). Áprilisban dupla pontot kapunk az Xbox Game Pass küldetésekért. 20-ától egy hétig a Costume Quest 2-ben 50 pontot kapunk 300 édesség összegyűjtéséért, az Ultimate előfizetők pedig 25 pontot kapnak csak azért, ha játszanak a Sea of Thievesszel.

Végezetül pedig az április 30-án távozó játékok: Endless Legend (PC), For the King (konzol, PC, felhő), Fractured Minds (konzol, felhő), Levelhead (konzol, PC, felhő), Moving Out (konzol, PC, felhő), illetve Thumper (PC). Nem olyan nagy frissítés, de azért ezzel is több játék elérhető.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu