A Necromunda: Hired Gun sztoritrailer: akció, vér és golyóözön [VIDEO]

A Necromunda: Hired Gun célja, hogy az év egyik meglepetése legyen, és ez a trailer talán jó iránymutató lehet erre nézve.

A lövöldözős játék forgatókönyveinek és helyszínének áttekintése, jó adag akcióval, vérrel és golyókkal izgalmasnak tűnik.

Bizonyára többen meglepődtek a Necromunda: Hired Gun bejelentésén múlt hónapban. És nem csak azért, mert a semmiből bukkant fel, hanem azért is, mert a Doomra hajazó, de a Warhammer 40.000 univerzumban játszódó first-person shooter. A legalább annyira ígéretes, mint amennyire magával ragadó környezetet mutatja most be az új trailer.

Enter the Hive. Ezzel a címmel mutatták be a Necromunda: Hired Gun új trailerét, amely jó áttekintést nyújt a lövöldözős játék környezetéről és forgatókönyveiről, amelyben egy fejvadászt alakítunk Necromunda városában. Mint azt a Games Workshop követői biztosan tudják, ha valami nem hiányozhat egy fegyveresnek ebben a városban, akkor az a begyűjthető jutalmak, amit a videó narrátora a város bemutatásakor nagyon is értésünkre ad.

A játékosok maguk hozhatják létre és szabhatják testre saját fejvadászukat, ahogy az nekik a legjobban tetszik, hogy elindulhassanak Necromunda utcáira, hogy még több zsákmányt, új fegyvereket és ellenségeket keressenek, akiket megsemmisíthetnek. Természetesen a trailer a csúcson ér véget, és új  betekintést enged a frenetikus, robbanékony és rendkívül dinamikus akcióba, amelyet ez a golyókkal és vérrel teli lövöldözős játék ígér. Ne feledjük, ahogy az már a játék bejelentő trailerében is látszott, hogy a Hired Gunnak széleskörű mozgási lehetőségei lesznek a harcban.

A lehetőségek a falmászástól kezdve a dupla ugrásokon át egészen a csáklya használatáig terjednek, amellyel a harci arénákban mozoghatunk. Emellett lehetőség lesz az ellenségek lefegyverzésére is, hogy békésen semlegesítsük őket… vagy akár még brutálisabb módon végezni velük. És ami a legfontosabb: lesz egy háziállatunk, félig kutya, félig robot, aki segít nekünk a harcban (és akit persze simogathatunk is).

Necromunda: Hired Gun június 1-jén lesz elérhető PS5-re, PS4-re, Xbox Seriesre, Xbox One-ra és PC-re. A játék a Space Hulk: Deathwing alkotóinak keze alól kerül ki, akiket egyébként nemrég felvásárolt a Focus Home Interactive. Amíg várjuk, hogy több információt tudjunk meg a címről, ne habozzatok, nézzétek meg itt az összes Warhammer játékot.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu