Life Is Strange: True Colors: Alex nyitójelenete [VIDEO]

Az új Life is Strange-ből a Deck Nine Games és a Square Enix egy rövid videót tett közzé.

A videó nem tartalmaz komoly akciójelenetet, ugyanis ebben a főszereplőnk, Alex Chen a szociális munkással beszélget, aki figyelemmel követte Alex életútját, és úgy tűnik, hogy neki is valamelyest tudomása lehet arról, hogy főhősnőnk mire is képes (mert ugye nincs Life is Strange szuperképesség nélkül… leszámítva a Before The Stormot, mert ott Chloe visszabeszélése nem nagyon számít annak). Sokat a videóból nem tudunk meg, de azért annyit talán ki lehet mondani, hogy Alex arcanimációja az eddigiekhez képest elég szépen fejlődött…

Egy hónapja, a játék bejelentésekor ezt írtuk az új Life is Strange-ről, amin tehát nem a Dontnod dolgozik: „a főszereplő, Alex Chen feladata az empátiára építő pszichikai erejének elfogadása lesz, hogy így megtudja az igazságot a testvérének halála mögött (egy állítólagos balesetben hunyt el). Alex régóta elnyomta az „átkát”: természetfeletti mértékben képes mások érzéseit átélni, magába foglalni és manipulálni – ezeket ő színes aurákként látja. A játéknak a KRCT rádió jelentős része lesz: Alex ugyanis itt lesz egy műsorvezető, és négy szezonon keresztül Steph múltját és kapcsolatait meg kell ismernünk. Hatással lesz a lemezboltra is. A rádión mi választhatjuk ki a zenéket, a helyi reklámokat improvizálhatjuk, és Stephnek segíthetünk a dalszerzésében is.

Tanácsadás is lesz a hallgatóknak a 20 oldalú kocka segítségével (néha komolytalan, néha pedig igencsak komoly problémákkal telefonálnak be). Egy asztali RPG-nek mi lehetünk a házigazdája, és egy régi baráttal is felvehetjük a kapcsolatot. Lesz persze egy Tinder bootleg is: Steph appjában kereshetünk partnert. A lemezbolt kinézete is változni fog a szezonok során, és emellé új soundtrack is lesz (Girl in Red, Alt-J, Portugal, The Man, Foals, Hayley Kiyoko, Maribou State…).”

A Life is Strange: True Colors szeptember 10-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re (ingyenes PS4>PS5 frissítéssel), Xbox One-ra és Google Stadiára.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu