Valami készül a Metal Gear Solid 2-ből, de vajon mi? [VIDEO]

A Konami valamin töri a fejét, így esélyes, hogy a már közel húsz éve megjelent második Metal Gear Solidból valami, valahol készül.

A Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty 2001 novemberében jött ki PS2-re (errefelé 2002 márciusában…), majd a bővített kiadás, a Metal Gear Solid 2: Substance pedig régiótól függően 2002 végén, 2003 tavaszán érkezett a PlayStation 2 mellett Xboxra és PC-re. Ez volt ugye az a rész, ahol Solid Snake nem sokáig marad az általunk irányított karakter, ugyanis Raiden veszi át a terepet tőle (őt pedig a Metal Gear Rising: Revengeance-ben is láttuk később). Hideo Kojima játékából pedig valami most is készülhet.

Korábban írtunk már arról, hogy a Konami állítólag elkezdte outsourcingolni az IP-it, hogy mások fejlesszék a játékokat belőlük. Mivel a Metal Gear is a Konami egyik szellemi tulajdona, esélyes, hogy itt is ugyanez történik. A Tom Olsen nevű Twitter-fiókon több érdekesség is történt mostanában (ezeket a tweeteket beágyaztuk lejjebb). Az egyik tweetben azt írja, hogy meglátogatta a számítógépes laboratóriumot, hogy a barátjával beszéljen, majd pár fotót lőtt róla és a papagájáról, a második tweetben pedig azt említi, hogy az egyik követője szerint az E támasztógerendán a futószalagra érdemes fellépni, hogy lássuk, hova is vezet. Ez Olsen szerint egy kínos szituációt eredményezett.

Egy harmadik tweetben pedig arról van szó, hogy a hétvégi lelépő előtt a stáb összeült egy találkozóra, ahol a korábbi építkezés fotóit megtekintették, átnézték, hogy a gyár milyen újításokon fog átesni, majd megemlítette, hogy Johnson elnök is eljön meglátogatni a Big Shellt a jövő héten. És pontosan itt van a lényeg. Johnson elnök ugyanis pontosan a Metal Gear Solid 2 egyik fontosabb karaktere: őt szabadítjuk ki a történet során!

Úgyhogy lehet, hogy valamit május beköszöntével már hallani fogunk, de miért van olyan érzésünk, hogy valamilyen VR-átiratról van itt szó? Valamiért ez jön át, és nem biztos, hogy jó ötlet lenne ez…

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu