Menu

Resident Evil: Village: érdemes vigyázni, kiszivárgott a játék

A Resident Evil csak nevében nem nyolcas fő felvonása sem úszta meg azt, hogy idejekorán jusson el egy-két személy kezébe…

A Resident Evil: Village fájlmérete a Microsoft Store-on látható. A redmondiak digitális boltja szerint 50,02 gigabájtot fog követelni a játék az Xbox One-on és az Xbox Seriesen egyaránt. Itt viszont ki kell emelni, hogy ez a méret két játékot is takar. A site szerint kb. 35 gigabájt lesz ugyanis Ethan történetének kelet-európai folytatása, míg a nem sok játékos által igényelt (de a Capcom szerint a Resident Evil franchise 25. évfordulójának ünnepléséhez méltó) Resident Evil: Re:Verse pedig megközelítőleg 15 gigát happol majd el a tárhelyünkről.

Még a 35 giga is jóval nagyobb az előző résszel, a Resident Evil 7: Biohazarddal összevetve. Ez ugyanis 20,21 gigabájtot foglalt el az Xbox One-on, míg a PlayStation 4-en 20,7 gigán terpeszkedett. Persze az új konzolgeneráción nagyobb méretű textúrákat is lehet alkalmazni, így ez részben meg is magyarázza, hogy „a falusi rezi” miért is növekedett meg ekkorára.

Térjünk vissza erre a méretre egy kicsit: Kaiser499-nek a Twitteren már megvan a Resident Evil: Village, aminek alap verziója (V.1.00.000) 27,37 GB-t húz el a PlayStation 5 SSD-jéről, úgyhogy ez nem akkora, mint mondjuk a Call of Duty: Black Ops Cold War és a Call of Duty: Warzone (ezek összesen három számjegyű gigányi helyet is elvihetnek, vicc nélkül). Ha neki is már a kezei közé jutott egy kópia a kelet-európai kies falus kalandból, akkor érdemes lesz résen lenni: a spoilerek a következő két hét során felüthetik a fejüket (az ausztrál szivárgás miatt), mi meg talán kislisszolunk tőlük. Majd kiderül: sok idő ez a hírek között is.

A Resident Evil: Village (és az árukapcsolással mellette érkező Resident Evil: Re:Verse) május 7-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, PC-re (Steamen), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: JVL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu