PlayStation Plus: mi a májusi kínálat?

Április utolsó szerdáján járunk, így itt az ideje, hogy a Sony felfedje: azok, akik nem kevés pénzt áldoznak a PlayStation Plus-előfizetésre, milyen játékokkal tölthetik az időt a tavasz utolsó hónapja során?

Lássuk is, hogy akik PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön az online multiplayerért fizetnek (a free-to-play címek esetében az Xboxon ezt elengedte a Microsoft, csak halkan hozzátesszük), mikre készülhetnek. Az első játék a Wreckfest: Drive Hard, Die Last PlayStation 5-re (a PlayStation 4-es verzió nem játszik!): a korábban a FlatOut játékokat készítő Bugbear-játék tökéletesen hozza a 2000-es évek közepéről a formulát. A második játék az Electronic Artstól és a DICE-tól származik, ugyanis egyfajta vénasszonyok nyarát kap a Battlefield V, ami több frissítést már nem kap, mivel készül a folytatás (aminek címe még nincs; esélyes, hogy az általunk Battlefield 6-ként nevezett játék csak next-gen konzolokra jön ki). Végezetül a harmadik cím a listánkon (ugyanis mostanában ez a bevett) a Stranded Deep lesz. A Battlefield V és a Stranded Deep PlayStation 4-re érvényes. Mind a három játékot május 31-éig érhetjük el ingyenesen.

Emlékeztetőképp megemlítenénk, hogy mik a hétfőig még elérhető játékok. Az áprilisi kínálatban az Oddworld: Soulstormot (kizárólag PlayStation 5-re; a PlayStation 4-es verziót nem kapják meg az előfizetők!), a Sony Interactive Entertainment Bend Studio-tól a hamarosan PC porttal is izmosító, de folytatást nagy eséllyel nem kapó Days Gone-t, továbbá a Zombie Army 4: Dead Wart kapjuk. Az utóbbi két játék PlayStation 4-re érvényes, de a visszamenőleges támogatás révén PlayStation 5-ön is nyúzhatjuk ezeket.

Ez a lista nem olyan nagy dobás, de azért mégis több a semminél. Hiába van több előfizetője a PlayStation Plusnak mint egy éve (erről ma már részletesebben szó esett, amikor is a Sony közölte, hogy mennyi PlayStation 4-et és PlayStation 5-öt szállítottak a boltokba), a cég továbbra sem nagyon méltóztatik megerőltetni magát. Remélhetőleg lesz ez még jobb is.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu