Menu

Elden Ring: megjelenés egy éven belül? [VIDEO]

A játékipar legújabb jetije az új pletykák szerint 2022 márciusának végére biztosan a játékosok kezei között lesz…

A VGC számolt be az új fejleményekről, amik körüllengik a FromSoftware már jó két éve bejelentett, de azóta lényegében teljesen eltűnt játékot, amelynek háttértörténetét egy bizonyos George R.R. Martin írta. Az ő munkásságáról elég annyit mondanunk, hogy A tűz és jég dala, ami nélkül egy bizonyos Trónok harca sem jöhetett volna létre.

A site közzétett egy új, hat másodperces videót, aminek minősége nem a legjobb (kamerás felvétel), és ugyanazt a Bandai Namco vízjelet tartalmazza, amit korábban már láttunk, amikor a kiadón belüli, technikailag talán, tartalmában pedig talán elavult prezentáció több részlete is kiszivárgott. Azért is mondhatjuk elavultnak, mert ha ez ugyanabból a szivárgásból származik, akkor az Elden Ringnek ezen buildje (verziója) már több mint egy éves. Az pedig a játékfejlesztésben is hatalmas időnek számít.

Beszéljünk a Kadokawa Corporationről is. Ők is fontosak a történetünkben, ugyanis ez a cég birtokolja a FromSoftware-t. A pénzügyi jelentésében szót tesz az egy hónapja elindult üzleti évben megjelenő játékokról is. Kiemeli, hogy több közülük a koronavírus-világjárvány miatt szenvedett halasztást, de a pikantéria a 2022 március végéig tartó üzleti év előrejelzésében van, ugyanis az addig megjelenő játékok között megemlíti az Elden Ringet is. Tehát az elvárás jelenleg az, hogy ebben az üzleti évben megjelenjen a Souls-játékokról elhíresült, majd a Sekiro: Shadows Die Twice-szal is nagyot futó FromSoftware következő terméke…

Az Elden Ringet még úgy jelentette be 2019 júniusában a Bandai Namco, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül. Nos, most már kizártnak tartjuk, hogy ez a helyzet megmaradt volna. Egyszerűen lehetetlen, hogy kihagyják a PlayStation 5-öt, az Xbox Series X-et és az Xbox Series S-t. Talán idén nyáron újra bejelentik a játékot, mert az jelenleg mintha egy kisebb fejlesztői pokolban lenne… talán nem vagyunk ezzel egyedül.

Forrás: PSU

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu