Menu

Kiszivárogtak a Battlefield 6 első képei?

Az Electronic Arts és a DICE következő játéka sem úszta meg szivárgás nélkül (és ez manapság egyre gyakoribb: a Far Cry 6-ról is már többet tudtunk a hivatalos bejelentése előtt…).

Két képet lehet lent megtekinteni a következő Battlefieldről, amit jobb elnevezés híján (hiszen hivatalos bejelentés még nem történt!) Battlefield 6-nak nevezünk. Ezek alapján az jön át, hogy egy trailerből rögzített képlopásokról van szó, és emiatt a felbontásuk és minőségük is kifogásolhatónak mondható (magyarul: abszolút nem 4K felbontásúak, hanem jóval alacsonyabb szintre kell itt gondolni).

Az első képen azt láthatjuk, hogy belső nézetből engedünk útjára egy rakétát, és ezt egy jármű vezetése közben ejtette meg a játékos. A második képen pedig egy szigetet látunk, ami felett helikopterek szállnak, miközben az időjárás igazán viharosnak tűnik a háttérben. Ezekből kiindulva pedig el is felejthetjük azt, hogy múltbéli Battlefieldről legyen szó (ilyen kezelőfelülettel a második világháborúban használt rakétavető járművek biztosan nem rendelkeztek…), igaz, a történelmi szintet valószínűleg idén a Call of Duty: WWII Vanguard képviselheti (igaz, itt sem volt még hivatalos bejelentés, de lényegében minden Activision-stúdió most a franchise-on dolgozik, holott a pletykák szerint a Vanguard minősége megkérdőjelezhető…).

Úgyhogy ebből adódóan a Battlefield 6 modern környezetben fog játszódni. Ez pedig közel is van ahhoz, amit Tom Henderson, egy szivárogtató állított az Electronic Arts év végi játékáról: szerinte „kb. tíz évvel a jövőben” játszódik, azaz a 2030-as évek elejére tehető a Battlefield következő részének időpontja a történelemben. Létező, illetve még fejlesztés alatt álló fegyvereket lehet bevetni, és Henderson szerint a játék címe csak Battlefield lesz, aminek sztorimódjában egy olyan alakulatot irányíthatunk, amire az Egyesült Államok és Oroszország is szemet vetett (toborzás céljából) így valamilyen kooperatív élmény lehet belőle.

Henderson szerint a multiplayerben lesz valamilyen battle royale, és a négy eltérő karaktertípus nem felszerelésben lesz eltérő, hanem képességek tekintetében lesznek különbségek. Egy Scout (felderítő) némán lépkedhet, egy Assault (támadó) pedig tovább sprintelhet például.

A játék bemutatója valamikor tavasszal történik. Csak nem vár az EA Play Live-ig a kiadó a leleplezéssel!

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu