Menu

Újrakiadást kap a Call of Duty: Modern Warfare 3 kampánya is?

Az Activision Blizzard folytathatja a „hagyományokat”, így az első két rész után a harmadik Call of Duty: Modern Warfare-t is újra kiadnák, persze nem teljes formájában.

A Twitteren egy szivárogtató azt hallotta, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 kampányának remasterelt kiadása szinte biztosan az idei év során megjelenik, és a tervek szerint a második negyedévben jöhet… azaz elvileg június végére fel is bukkanhat. Persze a Sony-Activision Blizzard megállapodást se felejtsük el, így az sem olyan meglepő, hogy állítólag egy hónapig csak a PlayStation platformon (platformokon?) láthatjuk a 2011-ben megjelent játék sztorijának újrakiadását.

Később azért valamelyest módosította mondanivalóját, ugyanis később már azt írta, hogy rosszul fogalmazott. A második negyedév alatt ugyanis nem a naptári évre, hanem a pénzügyire gondolt, azaz július-szeptember tűnhet logikusnak, de akármi is lesz, TheMW2Ghost forrása szerint a Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastered idén biztosan megjelenik, és a kiadót ismerve nem lenne az sem olyan nagy meglepetés, ha direkt árukapcsolás része lenne a tíz éve már látott kaland az új köntösében.

De előtte beszéljünk a Soap Operator bundle-ről, ami a Call of Duty: Warzone fájljai között felbukkant. Ez is a Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastered létezésére utalhat, ugyanis Soap MacTavish mindegyik Modern Warfare-ben ott volt, így a harmadik felvonásban is szerepet kapott a karakter. A Warzone pedig ugye az épp aktuális Call of Duty-hoz igazodó tartalmakkal bővít. Könnyű a két gondolatot összekötni.

Vissza az árukapcsolásra: nem tartjuk kizártnak, hogy az év vége felé érkező Call of Duty: WWII Vanguard (lehet, hogy nem ez lesz a címe, de a pletykák ezt sugallják a kérdéses minősége mellett…) mellé csak akkor lehet beszerezni a Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastered-et, ha megvesszük a 80 eurós (~28 ezer forintos) drágább kiadást. Erre még fogadni is mernénk.

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu