Mexikóban játszódik a Forza Horizon 5?

Még be sem jelentették a Forza Horizon új felvonását, de az biztos, hogy a Playground Gamesnek lesz lehetősége ezen is dolgozni.

Aki itt hirtelen arra gondolna, hogy „várjunk csak… nem ők dolgoznak a Fable-ön is?”, jól teszik, mert ez a helyzet, viszont mi hozzátesszük, hogy nem véletlenül van már két stúdiójuk. Van ott kapacitás esetleg mással is foglalkozni, és mivel a Forza Horizon 4 2018-ban jött ki (és addig két évente jött ki egy felvonás!), talán joggal gondolhatunk arra, hogy az ötös epizód is úton van… pláne úgy, ha már azt is halljuk, hogy hol játszódhat!

A múlt héten a Windows Centralnak író Jez Corden arra utalt már, hogy egyszer meg kellene látogatnia Mexikót, és mellé egy autós emojit írt. Ez önmagában nem is jelent semmit, de a VentureBeates Jeff Grubb is beszállt a buliba azzal a kijelentéssel, hogy a Duolingón ő is spanyol nyelvleckéket vesz. A legújabb Iron Lords podcasten már azért tisztázta, hogy mire is gondolt. A Forza és a mexikói zászló párosára rákérdezett, hogy ez mit is jelenthet, mert eddig a pletyka az volt, hogy az ötös Forza Horizon Japánban játszódik. Hosszú ideje már annak, hogy pár kamu képet kapott, amiről kiderült, hogy tényleg kitaláció volt, de aztán Corden megszólalása után több forrása is arra kérdezett, hogy ő mire utalhat – ezért gondolja úgy, hogy a Forza Horizon következő része közép-amerikai helyszínnel fog rendelkezni.

Persze ez még egyáltalán nem hivatalos, de kizárt, hogy a Microsoft egyszerűen leállítsa a Forza Horizon sorozatot, viszont, ha tényleg Mexikóba kalauzol el minket, az érdekes helyszín lehet, mert azért ezt az országot nem nagyon látjuk versenyzős játékokban (jó, az F1-sorozatban ott van az Autódromo Hermanos Rodríguez, a mexikóvárosi pálya, de azért az mégis más).

Talán júniusban, az E3 során a Microsoft meg is erősíti mindezt. Logikusnak is tűnne.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu