Menu

Apsulov: End of Gods: mindegyik konzolra ellátogat a jövőbeli Viking-horror [VIDEO]

A PC verzióhoz képest viszonylag későn, de mégis konzolos adaptációt kap az Angry Demon Studio játéka.

Az Apsulov: End of Gods még 2019 augusztusában jelent meg Steamen, és az Epic Mega Grant mellett a DreamHack legjobb horrorjátékának díját is elnyerte. A Digerati viszont most mindegyik konzolra ki fogja adni a játékot a nyár folyamán, ugyanis PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is készül. A PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es verzió lemezes kiadását a Perp Games forgalmazza majd, és mindegyik kópiához megkapjuk a letölthető soundtracket és művészeti könyvet.

John Kalderon, az Angry Demon Studio vezérigazgatója a sajtóközleményben azt írta, hogy keményen dolgoztak egy gazdag, élettel teli világ létrehozásán, és a PC-sektől érkező fogadtatás miatt a csapat büszke magára. Mindig is az volt a tervük, hogy az Apsulov: End of Godsot elhozhassák konzolokra is, és örülnek is, hogy ez a tervük megvalósulhat, így a konzolosok is hamarosan lehetőséget kapnak Yggdrasil titkainak felfedezésére.

A Digerati szerint az Apsulov: End of Gods egy futurisztikus Viking horror és sci-fi kaland, emiatt pedig teljesen más, mint bármi eddig megjelent játék. Az emberiség mélyen a föld alá ásott, hogy az istenek kegyelmet adjon, de az a baj, hogy olyasmit találtak, aminek sosem lenne szabad a felszínre jutnia… és mindegy, hogy Midgardon, vagy bármelyik Yggdrasil-világon történne ez.

Egy olyan kutatóépületben térünk magunkhoz, ami Yggdrasil világaival foglalkozik. Veszélyes a helyszín, mert a technológiai világon átutazva több mitikus ereklyét találunk, csak eközben az emberiséget letarolta a káosz, amiben meg kellene találnunk a célunkat és a történelmünket. Rémálomszerű lesz a helyszín, mert az északi mitológia keveredni fog a technológiára építő jövővel, és mindezt belső nézetből élhetjük át akár 4K felbontásban, HDR-rel, ha Xbox Seriesen, PlayStation 5-ön, PlayStation 4 Pro-n, vagy Xbox One X-en játszunk.

Az Apsulov: End of Gods nyáron jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu