Mass Effect: Legendary Edition: alacsonyabb frame rate PlayStation 5-ön

A BioWare három játékának egybe fűzött kollekciója hamarosan megjelenik, és most már technikai részleteket is hallunk a Mass Effect: Legendary Editionről.

Kezdjük a listával, hol melyik platformon mi a plafon belbontás és frame rate.

Ha a képminőséget preferáljuk:

– PlayStation 4: 1080p, maximum 30 FPS

– PlayStation 4 Pro: 4K, maximum 30 FPS

– PlayStation 5: 4K, maximum 60 FPS

– Xbox One: 1080p, maximum 30 FPS

– Xbox One X: 4K, maximum 30 FPS

– Xbox Series S: 4K, maximum 30 FPS

– Xbox Series X: 4K, maximum 60 FPS

Ha a frame rate-et preferáljuk:

– PlayStation 4: 1080p, maximum 60 FPS

– PlayStation 4 Pro: 1440p, maximum 60 FPS

– PlayStation 5: 1440p, maximum 60 FPS

– Xbox One: 1080p, maximum 60 FPS

– Xbox One X: 1440p, maximum 60 FPS

– Xbox Series S: 1440p, maximum 60 FPS

– Xbox Series X: 1440p, maximum 120 FPS

 

…és PC-n maximum 240p-t érhetünk el, ha esetleg a paksi erőművel rendelkezünk.

Úgyhogy az Xbox Series X lépéselőnyben van a PlayStation 5-höz képest. Csak a Microsoft konzolja érheti el a 120 FPS-t, de vajon képes is lesz ezt stabilan tartani?

További bónuszként a BioWare az eredeti Mass Effect-trilógiához mellékelt Deluxe Edition tartalmakat is elérhetővé tette az Electronic Arts weboldalán. Az 1,67 gigabájtos pakkban elég sok dolgot találhatunk. A trilógiából nem kevesebb mint 88 dalt kapunk MP3 formátumban (Mass Effect főcímdal, Uncharted Worlds, Suicide Mission, Illusive Man, Leaving Earth, hogy néhány példát említsünk). Emellett két művészeti könyvet kapunk PDF-ben (Art of Mass Effect 2, Art of Mass Effect 3), két képregény is a csomag része (mind a kettő a Dark Horse Comicstól származik: a Mass Effect: Invasion, illetve a Mass Effect: Redemption első számáról van szó), továbbá a Normandy-ból egy digitális litográfia is a pakk része, hogy a hajó is figyelmet kapjon.

Itt pedig saját PlayStation 4-es vagy Xbox One-os dobozképet, vagy asztali hátteret is összeállíthatunk a kedvenc karaktereinkkel, de a helyszínek közül is válogathatunk. A Mass Effect: Legendary Edition május 14-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (A next-gen konzolokon visszamenőlegesen támogatott lesz.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu