Final Fantasy VII Remake: a folytatás fejlesztése jól halad [VIDEO]

A PlayStation 5-re tartó Final Fantasy VII Remake Intergrade is megkapta „utolsó” videóját.

A Fantasy VII: The First Soldier (mobilos spinoff) első közvetítése során Tetsuya Nomura, a Final Fantasy VII Remake társrendezője azt mondta, hogy a folytatás (Fantasy VII Remake Part 2) fejlesztése egészen jól halad, és akkor szeretne normális bejelentést tenni, amikor ennek időzítése megfelelő, de Cloud átfut az anyatermészeten, és emiatt az első játékhoz (komolyan játéknak nevezte a remake első szeletét…) képest eltérő környezettel rendelkezik majd a folytatást. Aztán türelmet kért, de azért megerősítette, hogy a következő játék (tehát a második rész) közvetlenül a Fantasy VII Remake Intergrade után kezdődik, és emiatt abban reménykedik, hogy azzal is játszani fogunk…

A Square Enix hivatalos jellemzése szerint az új videóban a PlayStation 5 képességeit is megmutatják a Fantasy VII Remake Intergrade-en keresztül, és újdonságokat láthatunk az új epizódból (Episode Intermission), amiben Yuffie Kisaragi és Sonon Kusakabe küldetése az, hogy jussanak be Midgarba, majd a Shinra Elektromos Művekből szépen lopják el annak legerősebb matériáját. Gyors és erőteljes támadásokkal kell Scarlet (a Shinra fejlettebb fegyveres szakaszának rendező) vagy Nero (a Tsviet, a Deepgroundban található elit alakulat egyik tagja) ellen megküzdeni. Az új summon matériával Ramuh, Levin lordja is megigézhető lesz. Fort Condorból is láthatunk játékmenetet. Ez egy taktikai minijáték, ami az Intermission epizódban található.

A Final Fantasy VII Remake Intergrade kihasználja a PlayStation 5 adottságait. Akinek az alapjáték megvan PlayStation 4-re, ingyenes frissítést kap, de ez nem tartalmazza az Episode Intermissiont. Azt bizony külön meg kell vásárolni a PlayStation Store-ról. A trailer végén azt láthatjuk, hogy a Final Fantasy VII Remake Intergrade legalább hat hónapnyi PlayStation 5-exkluzivitást élvez, így december 10-e előtt máshol (Xbox Series? PC?) nem fogjuk látni.

A Final Fantasy VII Remake Intergrade június 10-én érkezik PlayStation 5-re. Csak nehogy túlbonyolítsák, ahogy a Kingdom Hearts történetével tették…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu