Rajongói modokat is tartalmazhat a The Witcher 3 next-gen újrakiadása

A CD Projekt RED talán éppen egy-két kedvenc modunkat is hivatalossá teheti azzal, hogy azokat a The Witcher 3 next-gen újrakiadásába teszi.

Még márciusban volt az, hogy a CD Projekt RED (innentől csak CDPR) megerősítette, hogy PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re és PC-re készít egy next-gen frissítést a Vaják-fináléból. A Kotaku felfedezett egy nyilatkozatot, amit Halk Hogan írt. Az illető (aki feltehetőleg Hulk Hogan, egy amerikai ex-pankrátor egy rajongója lehet…) felelős a The Witcher 3 HD Reworked projektért, és érdekes részleteket említett a mondanivalójában.

Halk Hogan régen készített utoljára videót (a modból szokott gyakran részleteket mutatni, itt erre célzott), és március elején bejelentettek, hogy új előzetest fog prezentálni a HD Rework Projectből, viszont azóta eléggé csendben volt, és emiatt elnézést kért. Cserébe viszont most jó hírei vannak, ugyanis elárulhatja, hogy miért volt hallgatag a tavasz során, és hogy miért nem volt mit megmutatnia. A legfontosabb indok az volt, hogy a CDPR hivatalosan is felkereste az együttműködés miatt.

Ez még nem száz százalékos, de szerinte nagy esély mutatkozik arra, hogy a The Witcher 3 next-gen verziójában az ő munkássága is ott lesz, és később tájékoztat minket arról, hogy mi is a helyzet. Ezután megköszönte a támogatást és a kedves szavakat. A Kotaku emiatt gyorsan a CDPR-t is felkereste, ami a modder nyilatkozatát ki is egészítette a saját mondanivalójával.

A The Witcher 3 next-gen verziójával kapcsolatban tényleg tárgyalnak több mod készítőjével, hogy az alapjátékhoz (vagy legalábbis az eredeti PC-s verzióhoz) készített plusz tartalmak hivatalosan is bejussanak a CDPR termékébe, ami a tervek szerint 2021 második felében fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re. (Ugyanekkor fog érkezni a Cyberpunk 2077 beígért next-gen verziója.)

Kíváncsiak leszünk, hogy a konzolokon miképp fogják kivitelezni a modok alkalmazását, mert azért ezekkel lesz még munkájuk, nem is kevés.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu