Menu

Miért vágták ki Ada Wongot a Resident Evil: Village-ből?

Igen: az először a Resident Evil 2-ben felbukkant karakter is eleinte a Resident Evil 8 karakterei között volt, ám végül a játékba mégsem jutott be. Miért?

A Resident Evil: Village Trauma Packjában van egy digitális művészeti könyv. Ebből megtudtuk, hogy a Capcom eredetileg úgy tervezett, hogy Ada Wong is a kelet-európai túra stábjának része lesz. Ezt a pakkot amúgy úgy lehet megszerezni, ha a Resident Evil: Village-ből a Deluxe, a Collector’s, vagy a Complete verziót vesszük meg. Így juthatunk hozzá a The Tragedy of Ethan Winters Artworkhöz, és igen, Ethan tragédiája tényleg kulcsfontosságú pillanata a játéknak, de ennél többet itt nem fogunk róla mondani.

Ehelyett nézzük meg, hogy az Ada Wongot ábrázoló koncepciós rajz mellé mit is írt a Capcom: a korai tervek között az szerepelt, hogy egy rejtélyes, maszkos személy megmenti Ethant. Nos, ő lett volna Ada Wong, aki a falut akarta kivizsgálni, ám végül a hölgyet kivágták a múlt héten megjelent játékból az egymásnak ellentmondó, konfliktust okozó történetszálak miatt. (Ebből pedig az jön át nekünk zárójelesen, hogy a Resident Evil 9-ben, mert biztos, hogy lesz ilyen is, nagyobb szerepet fog kapni Ada, mert kizárt, hogy ezek után kihagyják a következő „reziből”.)

Mit is tartalmaz a digitális művészeti könyvön kívül a Resident Evil: Village Trauma Pack DLC-je? A Samurai Edge – AW Model-01-es fegyvert, a Resident Evil 7 Found Footage vizuális szűrőjét, a Resident Evil 7-ben használt magnós mentési pontot, a Go Tell Aunt Rhody című dalt hallhatjuk a mentésre szánt szobákban, a Mr. Everywhere fegyversárm is a miénk lehet, megkapjuk a Village of Shadows nehézségi szintet, illetve a The Baker Incident Report is a pakk része. (A Baker-csalás a Resident Evil 7: Biohazardban kapott nagy szerepet. Ethan családlátogatása… nos, nem úgy sült el, ahogy eredetileg tervezte. Nagyon is nem.)

Nos, itt a kép Adáról.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu