Tour De France 2021: új My Tour mód [VIDEO]

A Nacon (korábbi nevén Bigben Interactive) és a Cyanide egy átszabott játékmódot mutatott be a bicikliszimulátorban, amely így erősebb testreszabhatóságot fog kínálni.

A My Tour módban lehetősége lesz a rajongóknak valamelyest kiélni a kreativitásukat. Changé és Laval között egy időmérő futammal lehet például kezdeni, amit egy Cluses és Tignes közötti hegyi pálya követhet, majd az egyik klasszikus pályán végezhetünk (például Párizs-Roubaix, vagy Liège-Bastogne-Liège). Ki lehet választani a kedvenc pályáinkat, hogy egy saját bajnokságot hozhassunk létre. Persze a pihenésre szánt napokat is meg lehet adni, hogy a bicikliseinknek lehetősége legyen kipihenni magukat.

A pályák mellett a versenyben részt vevő csapatokat is kiválaszthatjuk, így ha az ismertebb csoportosulásokat (pl. Jumbo-Nisna, Groupama-FD, vagy Ineos Grenadiers) preferáljuk, őket is beválaszthatjuk, és utána a csapatok tagjait is mi adhatjuk meg. A legnagyobb bajnokok statisztikáit is módosíthatjuk, mert ezeket három adatbázisba el lehet menteni, és így még jobban finomhangolhatjuk a nehézségi szintet.

A Tour de France 2021-ben értelemszerűen a világ egyik legismertebb kerékpáros versenyében vehetünk részt. A stratégiánkat az elvárásokhoz kell igazítani: ha a futam elején elszakadó élmezőnyben maradunk, miénk lehet a zöld trikó, a hegyi szakaszokon felmutatott jó teljesítménnyel a legjobb hegyi kerékpárosok lehetünk, de ha az utolsó napi sprintre tartogatjuk az erőnket, a sárga trikó is a miénk lehet. A játék a hivatalos szakaszokat vette át, és az átdizájnolt My Tour módon túl 89 szakasszal rendelkezik. Az erősebb realizmus érdekében új mechanizmus is van az erőnk visszanyeréséért, és több hivatalos márka is a játék része, emiatt pedig a felszerelésünk többsége nem valami hamisítvány lesz.

A Cyanide (ami több műfajú játékot is csinált az utóbbi évek során) játéka, a Tour De France 2021 június 3-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A PlayStation 5, Xbox Series X és Xbox Series S verziók egy későbbi, még nem ismert időpontban válnak majd elérhetővé.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu