Menu

Tour De France 2021: új My Tour mód [VIDEO]

A Nacon (korábbi nevén Bigben Interactive) és a Cyanide egy átszabott játékmódot mutatott be a bicikliszimulátorban, amely így erősebb testreszabhatóságot fog kínálni.

A My Tour módban lehetősége lesz a rajongóknak valamelyest kiélni a kreativitásukat. Changé és Laval között egy időmérő futammal lehet például kezdeni, amit egy Cluses és Tignes közötti hegyi pálya követhet, majd az egyik klasszikus pályán végezhetünk (például Párizs-Roubaix, vagy Liège-Bastogne-Liège). Ki lehet választani a kedvenc pályáinkat, hogy egy saját bajnokságot hozhassunk létre. Persze a pihenésre szánt napokat is meg lehet adni, hogy a bicikliseinknek lehetősége legyen kipihenni magukat.

A pályák mellett a versenyben részt vevő csapatokat is kiválaszthatjuk, így ha az ismertebb csoportosulásokat (pl. Jumbo-Nisna, Groupama-FD, vagy Ineos Grenadiers) preferáljuk, őket is beválaszthatjuk, és utána a csapatok tagjait is mi adhatjuk meg. A legnagyobb bajnokok statisztikáit is módosíthatjuk, mert ezeket három adatbázisba el lehet menteni, és így még jobban finomhangolhatjuk a nehézségi szintet.

A Tour de France 2021-ben értelemszerűen a világ egyik legismertebb kerékpáros versenyében vehetünk részt. A stratégiánkat az elvárásokhoz kell igazítani: ha a futam elején elszakadó élmezőnyben maradunk, miénk lehet a zöld trikó, a hegyi szakaszokon felmutatott jó teljesítménnyel a legjobb hegyi kerékpárosok lehetünk, de ha az utolsó napi sprintre tartogatjuk az erőnket, a sárga trikó is a miénk lehet. A játék a hivatalos szakaszokat vette át, és az átdizájnolt My Tour módon túl 89 szakasszal rendelkezik. Az erősebb realizmus érdekében új mechanizmus is van az erőnk visszanyeréséért, és több hivatalos márka is a játék része, emiatt pedig a felszerelésünk többsége nem valami hamisítvány lesz.

A Cyanide (ami több műfajú játékot is csinált az utóbbi évek során) játéka, a Tour De France 2021 június 3-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A PlayStation 5, Xbox Series X és Xbox Series S verziók egy későbbi, még nem ismert időpontban válnak majd elérhetővé.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu