Ubisoft: ismét elhalasztották a Skull and Bones-ot; fél éven belül jön két játékuk

A francia kiadó több játékáról is tudjuk, hogy milyen idősávban lesz érdemes rájuk számítani.

A Ubisoft pénzügyi eredményeit nem taglaljuk (úgyis csak minden szép és jó, sikerek tömkelege, de azért kiemeljük, hogy hangsúlyt fektetnek a free-to-play multiplayer játékokra…), de van egy idézet, amit érdemes megemlíteni. Ebben az évben (itt az üzleti évre kell gondolni, ami áprilisban kezdődik) meg fog jelenni a Far Cry 6, a már kiszivárgó Rainbow Six: Quarantine, a Riders Republic, a The Division Heartland (ez épp egy F2P játék), illetve a Roller Champions is. A Skull and Bones viszont csak 2022-2023-ban fog megjelenni, azaz 2022 áprilisa lehet a legkorábbi megjelenési időpont!

Ezt a játékot a 2017-es E3-on jelentette be a Ubisoft, és eredetileg 2018 végén jött volna ki. Aztán áttették 2019-re, majd 2020-ra, hogy egy még inkább lekötő élményt kínáljon. Ezután 2020 szeptemberében a kreatív rendező, Elisabeth Pellen felfedte, hogy újratervezték a játékot, és az újításokat valamikor idén fogják megmutatni. Pellen szerint több idő kellett nekik a fejlesztéshez, és most valami jóval nagyobbat álmodtak meg a koncepcióban. Ez pedig nagyobb kihívásokat eredményezett.

Kritikus kérdéseket kellett megválaszolniuk a tavalyi év során. Az egyik ilyen kérdés az volt, hogy a klasszikus kalóz fantasy-t miként modernizálhatják. Hogyan tudnának biztosítani egy nagyobb immerziót biztosíító élményt, és miként tudna a Ubisoft menő és emlékezetes pillanatokat létrehozni a Skull and Bones-ban? A kérdések megválaszolásánál pedig arra jutottak, hogy több idő kell nekik. És talán az idei E3-on látni is fogjuk.

Daniel Ahmad, a Niko Partners senior elemzője szerint a Far Cry 6 és a Rainbow Six: Quarantine továbbra is legkésőbb szeptember végén megjelenik, de említést tett a Prince of Persia: The Sands of Time remake-ről is: itt a Ubisoft terve az, hogy a jelenleg meghatározatlan időre elhalasztott játékot 2023 márciusának végére biztosan a játékosok elé kerül.

A Skull and Bones egy elég komoly fejlesztői pokolban lehet.

Forrás: WCCFTech, PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu