Mary Elizabeth Winstead Kate-je komoly Ellen Ripley-hangulatot kelt az Alien-rajongókban

MOZI HÍREK – A Kate című filmben nyújtott bérgyilkosnő szerepe miatt sok rajongó azt szeretné, ha Mary Elizabeth Winstead egy Alien-filmben a fiatal Ellen Ripley-t vagy lányát, Amandát alakítaná.

Mary Elizabeth Winstead egy halálos bérgyilkost fog játszani a Netflix közelgő akció-thrillerében, a Kate-ben, és miután láttak néhány első képet Kate-ről, a rajongók komoly Ellen Ripley-hangulatot kaptak. Az eredetileg Sigourney Weaver által az első négy Alien-filmben alakított Ripley a filmtörténet egyik legikonikusabb karaktere, és szinte elképzelhetetlen, hogy valaki mást képzeljünk el a szerepben. Még így is, a Kate-fotók alapján sokan meg vannak győződve arról, hogy Winstead illik egy lehetséges Alien remake-be.

„Petíció az Alien-franchise újraindítására Mary Elizabeth Winsteaddel Ellen Ripley szerepében, írjátok alá alább” – tweetelte egy optimista rajongó.

„Még mindig tartom az elképzelést, hogy ha készülne egy Alien remake, Mary Elizabeth Winstead lenne a tökéletes Ripley” – áll egy másik tweetben.

A Kate egyik fotóját, amelyen Winstead nagyon hasonlít a régi iskolás Ripley-re, egy másik rajongó így kommentálta: „Mary Elizabeth Winstead az új filmjének állóképén ÉS a hivatalos ajánlata minden tervezett ‘Fiatal Ripley’ filmre.

„Szóval, ha újraindítanák az Alien franchise-t egy új Ellen Ripley-vel, akkor Mary Elizabeth Winsteadet választanám. #IWouldntBeMad” – olvasható egy másik bejegyzésben.”

Eközben más rajongók azt szeretnék, ha az Alien-folytonosságban Weaver megmaradna az univerzum részeként, és Winstead inkább Amanda Ripley-t, Ellen lányát játszaná, aki az Alien: Isolation című sikerjáték játszható karaktere. Miután meglátta a Kate fotóit, az egyik rajongó azt mondta: „Ez remekül néz ki! Én is szívesen látnék egy új Alien-filmet Mary Elizabeth Winsteaddel Amanda Ripley szerepében”.

Mary Elizabeth Winstead új filmbeli Kate-jének állóképeit elnézve remélem, hogy ő lesz az új Alien-film főszereplője. Tökéletesen el tudná játszani Amanda Ripley-t vagy egy új, teljesen eredeti karaktert az Alien-franchise-ban” – mondja valaki más.

Ethan Anderson író tweetelt: „Tudom, hogy ez egy lusta módja lenne egy #Alien folytatásnak, ami valószínűleg nem illeszkedne a mitológiához, de Mary Elizabeth Winstead Ellen Ripley lányaként csodálatos lenne”.

Egy másik rajongó pedig azt írja: „Nagyon is Ellen Ripley-hangulatot kelt bennem ez a felvétel Mary Elizabeth Winsteadről az új bérgyilkosnő filmjében, a Kate-ben – különösen a pisztollyal. Talán egy Alien: Isolation film, ahol egy teljesen más Ripley-t alakítana?”.

Egyelőre nincs tervben egy Alien remake fejlesztése egy másik színésznővel Ellen Ripley szerepében, és ugyanez elmondható egy Alien: Isolation filmről is, ami a lányáról, Amandáról szólna. Ez nem jelenti azt, hogy nincs esély arra, hogy ilyesmi megtörténhet, miközben a franchise jövője továbbra is bizonytalan. Régóta pletykálnak arról, hogy Weaver visszatér Ripley-ként egy Alien V-ben. Ridley Scott arról is beszélt, hogy egy újabb Alien-előzményfilmet készít, amelyben elméletileg egy olyan valaki, mint Winstead, egy fiatalabb Ripley-t alakíthatna.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu