Watch Dogs: Legion: végre jön a 60 FPS a next-gen konzolokra

A francia kiadó nem nagyon siette el: jó fél év kellett a játék megjelenése óta ahhoz, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X számára lehetőség legyen másodpercenként hatvan képkockás frame rate-tel futtatni a Watch Dogs harmadik részét.

Talán ezért is érződik, hogy a Ubisoft eléggé elsiette a Watch Dogs: Legion megjelenését, mert a rajt pillanatában még a multiplayer sem nagyon volt a helyén, és akkor ugye a 60 FPS sem volt működőképes a tavaly novemberben elrajtolt új konzolokon. A franciák azért nem nagyon hagyták ennyiben: korábban említettük, hogy nem felejtették el a PlayStation 5-öt és az Xbox Series X-et, és a weboldalukon bejelentették, hogy a következő nagyobb frissítéssel lehetőségünk lesz a manapság már talán standardként kezelendő frame rate-en futtatni a londoni hackerkedést…

A 4.5-ös frissítés emellett magával hozza a Tactical Opot, illetve a Project OMNI-t. Kisebb bugfixálás is történik. A Ubisoft szerint a játékosok eléggé kedvelik Mina karakterét a DedSecben, és úgy látja a cég, hogy sokan próbálták ki, hogy mit is tud, és új, kreatív módon vethették be képességeit. A weboldalukon keresztül pedig több hibabejelentés érkezett, és a 4.5-ös update-tel ki fogják javítani a még a játékban található bugokat.

Így Mina nem fogja a korábban megszállt NPC fegyverét megőrizni, a játékosok képesek lesznek Minához visszatérni, miután az általuk irányított NPC feldobja a pacskert, továbbá a Mind Control (ezzel vehetjük át a hatalmat a többi NPC felett!) is engedi a belőle történő kilépést. Aztán eltűnik egy olyan bug is, amiben egy NPC hirtelen szert tesz Mina képességeire, plusz nem lesz mód arra, hogy olyan NPC-ket irányítsunk, amiket elvileg nem lenne szabad. Nos, és még egy olyan bug is van, ami miatt újra kell indítani a Watch Dogs: Legiont, ha egy NPC-n alkalmazunk Mind Controlt, miközben a játék határait átlépjük…

Fél év után 60 FPS, nem igazán tempós…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu