Alice Cooper megvédte Johnny Deppet

MOZI HÍREK – Alice Cooper azt mondja, nem veszi be a „legjobb barátjáról” és bandatársáról, Johnny Deppről szóló történeteket. „Ő a legártalmatlanabb emberi lény, akivel valaha találkoztam.” – állítja a rocksztár.

Johnny Depp számára mostanában nem mennek túl jól a dolgok, de „legjobb barátja” Alice Cooper még mindig kiáll mellette. Bár Depp elsősorban színészként ismert, A Karib-tenger kalózai és az Ollókezű Edward sztárja képzett gitáros is. 2015 óta tagja a Hollywood Vampires nevű rock szupercsapatnak, amelyben Cooper is énekel. A közös munka során Depp és Cooper személyes szinten is nagyon közel kerültek egymáshoz.

Depp karrierje hirtelen rosszabbra fordult, miután volt felesége, Amber Heard azt állította, hogy Depp fizikailag és verbálisan is bántalmazta. A vádakat a sajtó is megismételte, a The Sun című brit bulvárlap egy cikkében „feleségverőnek” nevezte őt. Deppnek jelenleg is van egy folyamatban lévő rágalmazási pere Heard ellen az Egyesült Államokban, de a The Sun elleni keresetét a bíróság elutasította. A színész azóta elvesztette a Karib-tenger kalózai és a Fantasztikus állatok franchise-okban játszott főszerepeit is.

Ami azt illeti, Cooper egyáltalán nem hisz a vádaknak, mivel azok annyira távol állnak attól a Johnny Depptől, akit ő ismer. A Page Sixnek adott új interjújában Cooper kitért a színész ellen felhozott „förtelmes vádakra”, aki elmondása szerint a legjobb barátja is. A „School’s Out” énekese azt is elmondta, hogy

„Johnny az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha is találkoztam életemben. Ő a legártatlanabb emberi lény, akivel valaha találkoztam, szóval egyáltalán nem veszem be a többi történetet, mert én ismerem őt, és mindenki más, aki ismeri, tudja ezt”.

Az NME-nek adott korábbi interjújában Cooper bővebben beszélt a Depphez fűződő kapcsolatáról, és arról, hogy mennyire kedvesnek és ártalmatlannak ismeri őt.

„Johnny Depp és én a legjobb barátok vagyunk… Soha nem láttam még, hogy bárki ellen a kisujját is megmozdította volna. Ő az egyik legszelídebb ember. És minden korábbi barátnője és felesége ugyanezt mondja. Nagyon nehéz elhinni, hogy hirtelen ilyen szörnyeteggé változik. És ismerem a fickót – állandóan vele vagyok a turnékon. Ő az egyik legszelídebb, legártalmatlanabb ember, akivel valaha találkoztam.”

Sok rajongó már régóta támogatja Deppet a közösségi médiában a #JusticeForJohnnyDepp hashtaggel. A Hearddal folytatott nyilvános jogi csatája során Depp ügyvédei hangfelvételt tettek közzé, amelyen Heard állítólag elismeri, hogy erőszakos volt vele szemben. Nemrégiben pedig rendőrségi testkamerafelvételeket hoztak nyilvánosságra az állítólagos támadás éjszakájáról, amelyek ellentmondani látszanak a vádak egyes részleteinek. Igazságot akarnak, és közel kétmillió rajongó írta alá azt a petíciót, amely Amber Heard kirúgását követeli az Aquaman 2. részből.

Petíciókat indítottak azért is, hogy Depp visszakapja szerepeit A Karib-tenger kalózai 6-ban és a Fantasztikus állatok 3-ban. Jelen állás szerint Heard újra eljátssza Mera szerepét az Aquaman 2-ben, amelynek forgatása a tervek szerint még idén elkezdődik. Eközben a Kalózok-sorozat jövője még mindig nem tisztázott, de a Fantasztikus állatok 3 már Johnny nélkül is továbblépett azzal, hogy Mads Mikkelsen lett a helyére.

Forrás: Page Six

 

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu