Chivalry 2: részletek a nyílt cross-play bétáról [VIDEO]

A Torn Banner Studios részletezte, hogy mikre lehet számítani a bétában.

Cross-play lesz a konzolok és PC-k között, így platformtól függetlenül farkasszemet lehet nézni egymással a harctéren (középkori harcokról van szó). Két új Team Objective pálya érkezik (The Slaughter of Coxwell). A Mason-rend (kőművesekként lehetne fordítani, de minek…?) bosszút akar állni Coxwell faluján, miután II. Argon mellett tették le a támogatásukat. Fel kell gyújtani a falut, be kell törni a kapuját, el kell lopni az aranyat, és a katonákkal is végezni kell. A másik pálya a The Battle of Darkforest. Az agathia-i lovagok serege a Mason-sereg váratlan megtámadására készül. Az utóbbi sereg a Fogbern Keep hercegét szeretné eltenni láb alól. El kell pusztítani a barikádot, a konvojt előre kell tolni, a kaput őrző ház felett át kell venni a hatalmat, majd a herceggel is végezni kell.

Aztán a The Siege of Rudhelm Team Objective pályában több heti ostrom után az agathia-iak végső támadásnak erednek, és az erődítményt a Mason-trónörökös vezényletével védik. Itt is mindent fel kell gyújtani és tönkre kell tenni, de a győzelem csak akkor valósul meg, ha a trónörökös életét is kioltjuk. Aztán a Team Deathmatch/Free-For-All játékmódokban a The Battle of Wardenglade pályán a Mason-Agathia seregek egy nyílt hadszíntéren eshetnek egymásnak, a másik pálya, ami szintén a TDM/FFA módokban használható, a Tournament Grounds lesz, de itt közönség előtt küzdhet meg egymással a két térfél.

Új játékmód lesz a bétában a Free-For-All, amit magyarázni nem nagyon kell: mindenki a saját sikeréért küzd. A nyílt béta másik újítása a teljes testreszabhatóság lesz, és ahogy szinteket lépünk a négy alaposztály tizenkét alosztályában, úgy egyre több kozmetikai tárgy áll majd rendelkezésre. A PC-seknek lesz 1v1 párbajokra szánt szerver is (Duel Server), és itt nem engedélyezett a piszkos harc: tiszteletben kell tartani a szabályokat. A nyílt bétában 64 vagy 40 játékos is egymásnak eshet, és be lehet állítani azt is, hogy egy csapatban legyenek az azonos platformon játszó harcosok.

PlayStationön nem kell PlayStation Plus, de Xboxon kötelező az Xbox Live Gold-előfizetés a nyílt bétához, ami május 27-től június 1-jéig tart (délután ötkor kezdődik és ér véget). A Chivalry 2 június 8-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store-exkluzívként), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu