Menu

Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto Online: jönnek a next-gen verziók

A Take-Two és a Rockstar időzítette, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series mikor kapja meg a 2013-as játékpáros lényegében harmadik generációs verzióját.

Nem vicc: először ugye 2013 szeptemberében a PlayStation 3 és az Xbox 360 kapta meg a sokak által csak GTA V-ként és GTA Online-ként rövidített játékpárost, de 2014 novembere során a PlayStation 4 és az Xbox One, majd 2015 áprilisában a PC is megkapta az abszolút kasszasikernek nevezhető játékot, amiből olyan sok fogyott a rajt óta, hogy csak a Minecraft előzi meg a toplistán.

Emiatt pedig nem csoda, hogy a 2020-ban megjelent konzolokra is ki fog jönni a Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online: a Rockstar bejelentette, hogy november 11-én lesz esedékes a megjelenés. A különálló GTA Online mind PlayStationön, mind Xboxon ott lesz, de csak a PlayStation 5-ön lesz a megjelenéstől számított három hónapig ingyenesen. Akik pedig PlayStation Plus-előfizetők, a PS5-ös megjelenésig a PlayStation 4-en havonta egy millió GTA dollárt kapnak.

A Rockstar szóvivője a GameSpotnak azt nyilatkozta, hogy a Grand Theft Auto V új generációja technikai fejlődésen, grafikai tuningon esett át, továbbá a teljesítmény is javult, így teljesen kihasználhatja az erősebb hardvert, hogy még szebb és reszponzívabb (a játékosra reagáló) legyen, mint eddig valaha. (A jó töltési idők garantáltak lesznek…)

A Rockstar október 22-én ünnepli a Grand Theft Auto III 20. évfordulóját, és ezzel kapcsolatban még lesznek meglepő bejelentések, így a GTA Online valamilyen módon a múltba nyúlhat, ugyanis valamit ez a játék kapni fog (vagy esetleg remastert terveznek…?). Nyáron pedig olyan frissítések érkeznek, amik azon játékosoknak kedveznek, akik a megjelenéskor a PlayStation 5-ös és Xbox Series-es verzióra fognak váltani.

Legalább a Take-Two megerősítette, hogy mikor jön a Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online, immár harmadszor (sőt, ha a PC-t is belevesszük, akkor negyedszer!).

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu