Kiszivárgott pár kép a Battlefield 6 bejelentő videójából

Az Electronic Arts egy hónappal megcsúszott, és most ennek issza a levét.

Ezt ki kell fejtenünk: eddig arról volt szó, hogy tavasszal fogja az Electronic Arts bejelenteni egy videó formájában (is) az idei Battlefieldet (amit Battlefield 6-nak is nevezhetnénk, de állítólag simán Battlefield lesz a neve), hogy aztán a júniusi EA Play Live során jöjjön a részletesebb leleplezés. A baj csak az, hogy a rendezvény elcsúszott júliusra, és ez magával húzhatta a Battlefieldet is, mert mostanában olyat hallottunk, hogy júniusban bukkan majd fel a teaser trailer.

A lenti képek minősége nem a legjobb, de annyit azért ki lehet mondani ezekről, hogy nem a múltban játszódik a játék, ugyanis modernnek tűnik minden, ez pedig igazolja azt, amit Tom Henderson korábban mondott (ő nevezte simán Battlefieldnek a játékot, ami nem csak PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re fog megjelenni, hiába nevezték next-gen élménynek, hanem PlayStation 4-re és Xbox One-ra is).

Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója egy hete nem kívánt nyilatkozni arról, hogy lenne-e bejelenteni valója egy évenkénti Battlefieldről, vagy a következő felvonás játékmódjairól; ezekről csak a júniusban érkező bemutató videó után kezdenek beszélni. Ennek félkész verzióját ő már látta, és hihetetlennek nevezte. A csapat (DICE, Criterion Games…) elképesztő munkát végzett a next-gen konzolok és nagy mértékű harcok tekintetében, de említést tett a rombolhatóságról is. Említett még egy nagyon innovatív és kreatív játékmódot is, ami a franchise jövőjét is meghatározhatja. Úgy látja, hogy a franchise újraindítása fantasztikus lesz idén, és az Electronic Artsot egy remek élő szolgáltatás (live service) felé vezérli, ugyanis a kiadó továbbra is ezen a témán függ…

A Battlefield következő része valószínűleg idén ősszel, talán október környékén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, de biztos ránk tukmálják az Origin klienset is…), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. De nézzük a képeket…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu