Henry Cavill a Highlander a Lionsgate rebootjában

MOZI HÍREK – Henry Cavill azt mondja, nagyon izgatott, hogy Chad Stahelski Highlander rebootjának főszereplője lehet, és már azt is elkezdte kutatni, hogyan kell helyesen viselni a kiltet.

Nem sokkal azután, hogy híre ment, hogy Henry Cavill tárgyalásokat folytat a Highlander reboot főszerepéről, a színész személyesen is megerősítette, hogy megkapta a szerepet. A Lionsgate-nél készülő rebootot a John Wick-sorozat rendezője, Chad Stahelski irányítja. Neal H. Moritz, Josh Davis és David Leitch a producerek, Amanda Lewis, Patrick Wachsberger és Gregory Widen pedig executive producerek.

Pénteken jelentették, hogy Henry Cavillt „szemezgetik” a szerepre, de ez nem éppen hivatalos megerősítés. Cavill nem akarta a pletykákra bízni magát, és az Instagramon kommentálta a hírt, az eredeti Deadline-jelentés képét posztolva a válaszával együtt. Íme, mit mondott a színész a képaláírásban.

„Nagyon izgalmas híreket kaptam ma! Kisfiú korom óta rajongok a Highlanderért. A filmektől kezdve a 80-as évekbeli, királynővel megkent dicsőségükben a tévésorozatig, egy olyan színésszel, aki feltűnően hasonlított az egyik testvéremre. Mivel nem vagyok szégyenlős a vívásban, és egy olyan tehetséges rendezővel az élen, mint Chad Stahelski, ez páratlan lehetőség számomra. A franchise történetmesélésbe való mélyre merülés a rendelkezésünkre álló összes eszközzel olyan kaland lesz, amit én (és remélhetőleg mindannyian) soha nem fogunk elfelejteni.”

A Cavill által posztolt második képen egy tőr, egy üveg és ez a két könyv látható: Azok a véres skótok: The Highland Soldier in the Great War és So You’re Going Going to Wear the Kilt: Mindent, amit tudni akarsz a tartáni öltözködésről. Ehhez a színész hozzáteszi:

„És ahogy a swipe-ból is láthatod, az utóbbi időben belemerültem némi skót örökségembe, és akaratlanul is elkezdtem az alapvonal-kutatásomat!”.

Az nem egészen világos, hogy Cavill Connor MacLeodot, az eredeti filmben Christopher Lambert által alakított karaktert fogja-e játszani, vagy valaki teljesen mást. Mivel azt kutatja, hogyan kell helyesen viselni a kiltet, mindenképpen értelme lenne, ha ő lenne Connor, vagy legalábbis egy hasonló karakter. Egyelőre más nevet még nem jelentettek be a szereplőgárdaból, de ne számítsunk arra, hogy Clancy Brownt újra a Kurgan szerepében láthassuk.

„Ó, dehogyis. A karakterem meghalt. Levágták a fejét” – mondta Brown tavaly a ComicBook.com-nak, bár hozzátette, hogy nagyon várja az új filmet. „Alig várom a rebootot. Remélem, hogy elkészül. Alig várom. Nagyon szeretném látni, de nem vágyom arra, hogy részese legyek ennek a franchise-nak… Ez a maga idejében volt. Nincs okom [visszatérni], már leéltem az időmet. Tettem a dolgom. Itt az ideje, hogy mások is jól érezzék magukat benne.”

Cavillt talán leginkább a DCEU filmjeiben, például az Acélemberben és az Igazság Ligájában Superman szerepéről ismerhetjük, de egy másik népszerű franchise-ban is főszerepet vállalt. Ő alakítja Geralt of Rivia-t a The Witcher című Netflix-sorozatban, amelynek nemrég fejeződött be a második évada, miután a produkció viharos volt. A második évad várhatóan 2021 végén érkezik a Netflixre. A Highlander reboot megjelenési dátumáról még nincs hír.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu