Arnold Schwarzenegger kémsorozata nyolc epizódos megrendelést kapott a Netflixen

Az első élőszereplős, forgatókönyves sorozat, amelyben Arnold Schwarzenegger főszerepet játszik, a cím nélküli kémsorozatban Monica Barbaro is szerepel, mint a lánya.

A hír igaz, akciórajongók! Arnold Schwarzenegger első élőszereplős tévésorozatát most rendelte meg sorozatra a Netflix. A Schwarzenegger főszereplésével készülő, még cím nélküli, nyolc epizódos sorozatot úgy írják le, hogy egy globális kémkaland-sorozat, amelynek középpontjában egy apa (Schwarzenegger) és lánya (Monica Barbaro, Top Gun: Maverick) áll. A projekt, amely Schwarzenegger első élőszereplős szkriptes sorozata, a Skydance TV és Nick Santora (Reacher, Skorpió) alkotójától származik.

A rajongók a világ minden tájáról évek óta kérnek tőlem egy ilyen vad utazást, és most végre megkapják, mert nagyszerű partnereink a Skydance-nél és a Netflixnél vannak” – mondta Arnold Schwarzenegger közleményében. „Nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdjük a munkát a sorozaton Nickkel, Monicával és az egész csapattal”.

A THR szerint a cím nélküli kémsorozat „egy apát és lányát követi, akik mindketten a CIA-nak dolgoznak a másik tudta nélkül. Rájönnek, hogy a kapcsolatuk hazugságokra épül, és valójában egyáltalán nem ismerik egymást. Kénytelenek összeállni, hogy rendezzék családi problémáikat a kémek, akció és humor hátterében”.

Mióta Schwarzenegger Kalifornia kormányzójaként töltött időszaka után visszatért a filmiparba, folyamatosan dolgozik Hollywoodban. Ő az egyik sztárja a The Expendables franchise-nak, és Randy Couture színésztársa szerint a sorozat negyedik részének forgatása még idén elkezdődhet. A 2015-ös Terminator Genisysben is szerepelt, és 2019-ben ismét visszatér a sci-fi franchise-hoz a Terminator folytatásában: Dark Fate című filmben. A Kung Fury 2. című vígjáték közelgő folytatásában pedig az elnök szerepében fog feltűnni.

Nemrég mutatták be Schwarzenegger új animációs sorozatát, a Superhero Kindergarten-t. A Kartoon Channel számára Fabian Nicieza által készített sorozatot Schwarzenegger és Stan Lee találta ki, amikor Arnold elmondta a néhai Marvel-alkotónak, mennyire szeretne egy Kindergarten Cop folytatást készíteni. A rajzfilmsorozatban Arnold hangja Arnold Armstrong, azaz Captain Courage, egy szuperhős, aki óvónőnek álcázva magát óvónőként dolgozik, hogy felnevelje a szuperhős gyerekek új generációját.

Az évek során Schwarzenegger többször is szerepelt élőszereplős sorozatban a tévében, de nem egy forgatókönyv alapján készült sorozat főszerepében. Olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Tales from the Crypt és a Two and a Half Men. 2017-ben Donald Trumpot váltotta a The New Celebrity Apprentice című reality-sorozat új házigazdájaként. Egy évad után Schwarzenegger közölte, hogy nem tér vissza a sorozatba, az NBC pedig hónapokkal később hivatalosan is törölte azt.

„Minden másodpercét imádtam az NBC-vel és Mark Burnett-tel való együttműködésnek” – mondta akkor Schwarzenegger. „Mindenki – a hírességektől kezdve a stábon át a marketingosztályig – egyenesen 10-es volt, és abszolút újra együtt dolgoznék velük egy olyan sorozatban, amelynek nincs ilyen terhe.”

Ami Arnold Monica Barbaróval készülő, forgatókönyvre épülő kémsorozatát illeti, az alkotó Nick Santora lesz a showrunner és a executive producer is Schwarzeneggerrel, David Ellisonnal, Dana Goldberggel és Bill Bosttal a Skydance-től. A Netflix egyelőre nem tűzte ki a megjelenési dátumot, de a sorozat megrendelésével a gyártás már nem lehet túl messze.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu