Új Tony Hawk-játékra készül az Activision Blizzard?

Bam Margera testvére hintette el, hogy a ma már veterán deszkásnak nevezhető Tony Hawkkal megállapodtak, és egy új felvonás készülhet.

Jess Margera a CKY együttesben dobol, és szerinte a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 sikerein felbuzdulva a kiadó egy újabb epizód fejlesztésével bízta meg stúdióinak egyikét. Erről a Behind Closed Doors podcasten beszélt még áprilisban. Margera szerint most a koncerttúra számít a fő bevételnek, és keményen próbálkozni kell, hogy szülessenek licenszmegállapodások is, és ezeken keresztül akár a videojátékokba is bejuthat a soundtrack részeként.

Ez eddig tiszta, és logikus is, hiszen így a kiadó (jelen esetünkben az Activision Blizzard) megfelelően dotálhatja a zenei munkálatokat egy remekül teljesítő játék esetében (kivéve, ha előre kér X összeget; így járt anno Andrzej Sapkowski is, aki a Vaják-könyvek írójaként eleinte szépen pofára esett, amikor a CD Projekt a The Witcherrel hatalmasat kaszált!). De ezután azt mondta, hogy hamarosan egy új Tony Hawk-játék is meg fog jelenni. Itt nem a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2-re gondolt (ennek Nintendo Switch portjára még június 25-éig várni kell).

Azért is mondjuk ezt, mert Margera kiemelte: a fia PlayStation 5-ön éppen az imént említett játékpárossal játszik, és az menő dolog, hiszen az eredeti játékok jók voltak, de az eredeti, elavult platformon (az első két rész esetében PS1) a grafika nem olyan jó, és a Vicarious Visions szerinte felcsavarta a látványvilágot, miközben megőrizte az eredeti duó sármját.

És itt az érdekesség: a Tony Hawk’s Pro Skater 3-ban a CKY-nak is volt egy felvétele (96 Quite Bitter Beings), így nem kizárt, hogy az Activision Blizzard a harmadik és negyedik rész remasterelésén töri a fejét. Mivel a harmadik részben startolt el a kombózást nettó új szintre emelő revert trükk, az első két rész után főleg innentől lehetett kis tudással akár milliós trükköket shreddelni…

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu