Menu

Kiszivárgott a júniusi PlayStation Plus-kínálat?

A Sony most szívhatja a fogát rendesen, ha tényleg ezek a játékok válnak elérhetővé a PlayStation Plus-előfizetőknek.

Miközben a hivatalos bejelentésre egy napot még várnunk kell (természetesen be fogunk számolni róla, hogy miket ad majd a Sony azoknak, akik nem kevés pénzt fizetnek a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös online multiplayerért), de lehet, hogy már most tudomást szereztünk arról, hogy a „kékek” mit adhatnak a nyár első hónapjára.

Az Areajugones, egy spanyol site az előző hónapban is megfelelően előre tudta jelezni, hogy májusban mit kapnak a PlayStation Plus-osok.  Szerintük két új játék, illetve egy tavaly megjelent cím lesz az, ami a júniusi triumvirátusban fog szerepelni, és már-már megszokott felállással támadnak: kettő PlayStation 4-es, egy PlayStation 5-ös játékról lesz szó.

A PlayStation 4-re a spanyol site szerint a Star Wars: Squadrons, illetve az újonc Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, míg a PlayStation 5-re a szintén új Operation: Tango érkezhet. A Virtua Fighter 5 amúgy 2006-ban startolt el a japán játéktermekben, úgyhogy azért ez egy kicsit… olcsó megoldásnak tűnik. De akkor beszéljünk erről a kiadásról egy kicsit részletesebben: a Virtua Fighter az első 3D-s verekedős játék volt 1993-ban, és a SEGA 60. évfordulóján Japánban restartot kap egy eSport-címként. Az Operation: Tango pedig egy kooperatív kémkalandnak nevezhető. Egyikünk egy ügynök, a másik játékos pedig hacker lesz, és csak hangban tudnak kapcsolatot tartani egymással. Így kellene együttműködni, hogy egy nemzetközi, csúcstechnológiájú veszélyt el tudjunk hárítani. Legalább műfajában komoly változatosságról beszélhetünk, nem?

Itt még ki kell emelnünk: ez nem hivatalos ebben a pillanatban, úgyhogy erre még visszatérünk! Addig pedig (ha kimaradtak volna) megemlítenénk, hogy a májusi PlayStation Plus-kínálatban mikkel lehet éppen játszani. A PlayStation 5-ön a Wreckfest: Drive Hard, Die Last (egy hónapos korai hozzáféréssel) vár ránk, míg a PlayStation 4-eseknek a Battlefield V, továbbá a Stranded Deep vált a hónapban ingyenessé.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu