PlayStation Plus: milyen játékokra számíthatunk júniusban?

Május is jött, látott, majd távozott (és viheti is magával az őszre hasonlító időjárását is), így ismét eljutottunk ahhoz, hogy lássuk, a Sony milyen címekkel is kínálja meg a játékosokat, ami megközelítőleg 48 millió előfizetőből áll.

A PlayStation Plus szituációja most valamelyest vicces, ugyanis a minap beszámoltunk már arról, hogy mi lehet az a három játék, ami lehetséges címként felmerült, és ezek lehetnek azok, akik többezer forintot hagynak ott a „kékek” digitális asztalán azért, hogy online multiplayerben is lehetőségük legyen minden PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékban.

A pletyka szerint a PlayStation 5-re érkező e havi (és ráadásul új) játék az Operation: Tango lesz, ahol egy kémnek és egy hackernek kell úgy együttműködnie, hogy csak hangban kommunikálhatnak egymással (ez pedig egyből arra mutat, hogy kooperatív játékról van szó), míg a PlayStation 4-esek számára kitűzött kettő játék a Star Wars: Squadron, illetve a még meg sem jelent Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown lesz. Na, sikerült-e ettől a hármastól az utolsó pillanatban eltérnie a Sony-nak, vagy ténylegesen ezekkel kezdhetjük az idei nyarat a jövő héten?

A válasz? Igen. Így, ennyivel elintézhetjük: a szivárgás nem tévedett, s tényleg ezen három játék fog ingyenessé válni a jövő héttől (június elsejétől) egy kivétellel július ötödikéig. Az Operation: Tangoból csak a PlayStation 5-ös verzió az ingyenes, a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdownról részletesen írtunk ma már, viszont az nekünk is új, hogy ez a játék augusztus 2-áig lesz a PlayStation Plus-kínálat része, azaz júliusban is ott lesz a listában (remélhetőleg nem elfoglalva a helyet valami mástól… de a Sony-t ismerve valószínűleg csak három játék lesz júliusban).

És még mindig van idő a májusi trió letöltésére: a PlayStation 5-ön a Sony konzolján a hónapban exkluzivitást élvező Wreckfest: Drive Hard, Die Last, míg a PlayStation 4-en a Battlefield V és a Stranded Deep vár ránk.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu