Menu

PlayStation Plus: milyen játékokra számíthatunk júniusban?

Május is jött, látott, majd távozott (és viheti is magával az őszre hasonlító időjárását is), így ismét eljutottunk ahhoz, hogy lássuk, a Sony milyen címekkel is kínálja meg a játékosokat, ami megközelítőleg 48 millió előfizetőből áll.

A PlayStation Plus szituációja most valamelyest vicces, ugyanis a minap beszámoltunk már arról, hogy mi lehet az a három játék, ami lehetséges címként felmerült, és ezek lehetnek azok, akik többezer forintot hagynak ott a „kékek” digitális asztalán azért, hogy online multiplayerben is lehetőségük legyen minden PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékban.

A pletyka szerint a PlayStation 5-re érkező e havi (és ráadásul új) játék az Operation: Tango lesz, ahol egy kémnek és egy hackernek kell úgy együttműködnie, hogy csak hangban kommunikálhatnak egymással (ez pedig egyből arra mutat, hogy kooperatív játékról van szó), míg a PlayStation 4-esek számára kitűzött kettő játék a Star Wars: Squadron, illetve a még meg sem jelent Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown lesz. Na, sikerült-e ettől a hármastól az utolsó pillanatban eltérnie a Sony-nak, vagy ténylegesen ezekkel kezdhetjük az idei nyarat a jövő héten?

A válasz? Igen. Így, ennyivel elintézhetjük: a szivárgás nem tévedett, s tényleg ezen három játék fog ingyenessé válni a jövő héttől (június elsejétől) egy kivétellel július ötödikéig. Az Operation: Tangoból csak a PlayStation 5-ös verzió az ingyenes, a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdownról részletesen írtunk ma már, viszont az nekünk is új, hogy ez a játék augusztus 2-áig lesz a PlayStation Plus-kínálat része, azaz júliusban is ott lesz a listában (remélhetőleg nem elfoglalva a helyet valami mástól… de a Sony-t ismerve valószínűleg csak három játék lesz júliusban).

És még mindig van idő a májusi trió letöltésére: a PlayStation 5-ön a Sony konzolján a hónapban exkluzivitást élvező Wreckfest: Drive Hard, Die Last, míg a PlayStation 4-en a Battlefield V és a Stranded Deep vár ránk.

Forrás: PS Blog

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu