Menu

Cyberpunk 2077: júniusban indul ellene a nagy polgári peres eljárás

A CD Projekt RED játéka ellen eredetileg négy ilyen eljárás indult volna a bíróságon, de a négy ügyet egybe gyúrták, így együttesen fognak fellépni a lengyelek erősen félkészen kiadott terméke ellen.

Egy hete bukkantak fel azok a hírek, hogy a négy polgári peres eljárás egyesülni fog, ugyanis a bíróság egy tető alá hozta a december és január között indított ügyeket, mert ugyanazzal a céllal indultak. Erre a CD Projekt (innentől csak CDP) a részvényesekkel egy megbeszélést tartott, és erről tudósított a VGC.

Piotr Nielubowicz, a CDP pénzügyi főnöke szerint a bíróság megnevezte a másik fél képviselőjét (egy jogi cégről van szó), és jelenleg a lengyeleknek nincsen tudomásuk arról, hogy mekkora követeléssel fognak ellenük fellépni, de ezt június végére meg fogják tudni, mert a keresetet ekkor fogják benyújtani a bíróságon, és így értelemszerűen a CDP-nek is tudomása lesz mindenről. (És mivel korábban a CDP azt mondta, hogy mindent megtesznek majd, hogy a bíróságon is megvédjék magukat, akkor erre most fel is készülhetnek.)

És eközben a Cyberpunk 2077 továbbra sincsen a PlayStation Store-on, miután a Sony levette onnan decemberben, mivel a PlayStation 4-en a belső nézetes kalandjáték nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Adam Kiciński, a CDPR vezérigazgatója szerint nincsen fejlemény még, hogy mikor lehet szó a PlayStation Store-os visszatérésről. A Sony-val folyton tárgyalnak erről, mert minden patch-csel jobbá válik a játék, és látható eredményeket is elértek már, de a végső döntést a Sony hozza majd meg. Így amíg ők nem döntenek, addig neki sincs mit mondani a visszatérésről.

A Cyberpunk 2077 eközben next-gen verzióval is készül: az év második felében (tehát július és december között) fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Xbox Series S-re (és ugyanebben az időszakban a The Witcher 3 is hasonlóan generációt ugrik; itt akár rajongói modokat is bevethetnek a lengyelek… ezekről a témákról korábban már meséltünk).

Forrás: VG247, WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu