Forog a Resident Evil: Welcome to Raccoon City Robbie Amell-el

MOZI HÍREK – A Resident Evil: Welcome to Raccoon City sztárja, a Chris Redfieldet alakító Robbie Amell elárulta, hogy jelenleg is zajlanak az újrafelvételek.

Robbie Amell, aki a videojátékok rajongóinak kedvencét, Chris Redfieldet alakítja majd, megerősítette, hogy a Resident Evil: Welcome to Raccoon City újrafotózása folyamatban van. Ez egy Twitch-stream során történt, amikor Amell észrevette, hogy egy követője Redfieldet ír a felhasználónevén. Bár Robbie Amell nem részletezte bővebben, úgy tűnt, hogy nyugodtan elárulta ezt az információt, ami arra utalhat, hogy az újraforgatások nem túl jelentősek.

A Sony Pictures készülő Resident Evil: Welcome to Raccoon City című filmje a Resident Evil videojáték-sorozat bestsellerének élőszereplős adaptációja. A film az 1996-ban megjelent eredeti PlayStation-játékon alapul majd. A film egyben Paul W.S. Anderson kereskedelmi szempontból sikeres Resident Evil filmsorozatának rebootjaként is szolgál majd.

Az újraforgatás meglehetősen gyakori a nagy költségvetésű filmek készítése során, de Hollywoodban eddig többnyire csak találatokat és hibákat jegyeztek fel. Az elmúlt években a legtöbb film, amely a megjelenési dátumhoz közel került újraforgatásra, a rajongók és a kritikusok rossz kegyeibe került (WW84, Justice League). Bár vannak olyan filmek, mint a Sonic the hedgehog és a Godzilla vs. Kong, amelyek nagy hasznát vették az újraforgatásnak. A Resident Evil: Welcome to Raccoon City körülbelül 5 hónappal ezelőtt fejezte be a forgatásokat, és az előzetes tervek szerint 2021 szeptemberében kellett volna bemutatni, de most novemberre halasztották. Nem világos, hogy a Sony az újraforgatások vagy a Covid-19 miatt tette ezt a lépést.

A Covid-19 is szerepet játszhatott az újraforgatásban, mivel ezt a filmet teljes egészében a 2020 októberétől 2020 decemberéig tartó kanadai zárlat ideje alatt forgatták. A filmkészítők a Covid-korlátozások miatt hagyhattak ki néhány jelenetet a forgatásból. Hollywood múltbéli balszerencséi miatt a rajongók minden alkalommal, amikor arról hallanak, hogy egy filmet újraforgatnak, a legrosszabbat feltételezik. Lehet, hogy ez aggodalomra ad okot, de a film megjelenéséig nem fogjuk megtudni, úgyhogy reméljük a legjobbakat.

A Milla Jovovich főszereplésével készült eredeti Resident Evil filmeket a rajongók és a kritikusok is rosszul fogadták, mégis sikerült sikeresnek lenniük a kasszáknál. El lehet képzelni, milyen sikeresek lettek volna, ha a filmkészítők úgy döntenek, hogy hűek maradnak a forrásanyaghoz. De úgy tűnik, a közelgő reboot reméli, hogy ez megváltozik. A film 1998-ban fog játszódni, és a Spencer-kastélyra és Racoon Cityre fog koncentrálni.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City című filmet Johannes Roberts (47 Meters Down, Strangers: Prey at Night) rendezi. A filmben Kaya Scodelario mint Claire Redfield, Hannah John-Kamen mint Jill Valentine, Avan Jogia mint Leon S. Kennedy, Tom Hopper mint Albert Wesker és Neal McDonough mint William Birkin is szerepel. Mivel a film idén novemberben kerül a mozikba, valószínűleg hamarosan megjelenik egy trailer is. Szóval tegyük félre a feltételezéseket és várjuk meg a film megjelenését. Remélhetőleg jobb lesz, mint az elődei. A Resident Evil: Welcome to Raccoon City 2021. november 24-én kerül az Egyesült Államokban a mozikba. A hír eredetileg a Twitch-en jelent meg a Bloody Disgustingon keresztül. Eközben megnézhetitek ezeket a fantasztikus rajongói posztereket @andrewv_m-től a Twitteren.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu