A Borderlands-film első képén Cate Blanchett mint Lilith

MOZI HÍREK – A Borderlands másik sztárjának, Jamie Lee Curtis-nek köszönhetően vethetünk egy pillantást Cate Blanchett hírhedt törvényen kívüli karakterére, Lilith-re.

Jamie Lee Curtis egy új, kulisszák mögötti kép jóvoltából ízelítőt adott a közelgő videojáték-adaptációból. Viszont ahelyett, hogy saját karakterét, Dr. Patricia Tannist mutatta volna be, a színésznő inkább Cate Blanchett hírhedt törvényen kívülijéről, Lilith-ről fedte fel a fátylat.

Jamie Lee Curtis a képhez a következő képaláírást fűzte: „Üdvözöljük a BORDERLANDS-ban és íme egy titkos BTS felvétel, amit Lilithről, a legendás hősnőnkről, a pszichopata robbantgató, páncélszekrényvadász boszorkányról készítettem.”

Bár a kép nem árul el túl sokat, egy egyszerű sziluettel utalva Lilith mozivásznas megjelenésére, legalább a karakter jelmezének pontosságát sejteti, a körvonalak arra utalnak, hogy Blanchett ugyanolyan frizurát, magasgalléros kabátot és fegyverzetet visel majd, mint videojátékbeli megfelelője.

Az Eli Roth és Craig Mazin forgatókönyve alapján Eli Roth rendezésében készült Borderlands Lilith (Cate Blanchett), a titokzatos múltú, hírhedt törvényen kívüli lányt követi, aki vonakodva tér vissza szülőbolygójára, Pandorára, hogy megtalálja az univerzum leghatalmasabb S.O.B., Atlas (Édgar Ramírez) eltűnt lányát.

Lilith hamarosan szövetséget köt egy váratlan csapattal: Rolanddal (Kevin Hart), az egykori elit zsoldossal, aki most kétségbeesetten keresi a megváltást; Tiny Tinával (Ariana Greenblatt), az elvadult, tizenéves kora előtti bontóval; Krieggel (Florian Munteanu), Tina izmos, retorikai kihívásokkal küzdő védelmezőjével; Tannisszel (Jamie Lee Curtis), a józan eszét ingatagul őrző tudóssal; és Claptrappel (Jack Black), a kitartóan okoskodó robottal. Ezeknek a valószínűtlen hősöknek idegen szörnyekkel és veszélyes banditákkal kell megküzdeniük, hogy megtalálják és megvédjék az eltűnt lányt, aki talán az elképzelhetetlen hatalom kulcsát rejti magában. Az univerzum sorsa az ő kezükben lehet – de harcolni fognak még valamiért: egymásért.

A Borderlands az azonos című akció-szerepjátékos first-person shooter alapján készült, amelynek első része még 2009-ben jelent meg, és nem akármilyen szereplőgárdát gyűjtött össze, a Lionsgate pedig kétségkívül abban reménykedik, hogy Roth erőfeszítései segítenek majd egy franchise-t létrehozni.

Curtis Dr. Patricia Tannist, egy régészt alakít majd a Pandora bolygón, akinek a szaktudása egy titokzatos, ősi idegen technológiával teli páncélteremhez vezethet. „Az ikonikus Jamie Lee Curtisszel dolgozni egy életre szóló álmom volt, és nagyon izgatott vagyok, hogy humorát, melegségét és zsenialitását Tannis szerepébe is beleviheti” – mondta Roth egy nyilatkozatban.

„Jamie egyedülálló abban, hogy karakterei mélységgel és komolysággal rendelkeznek, ugyanakkor mindig rendkívül szórakoztatóak – ő parancsol a képernyőnek” – mondta Nathan Kahane, a Lionsgate Motion Pictures Group elnöke. „Jelenleg Jamie olyan számunkra, mintha a családunk lenne – miután olyan sokat tett a ‘Kések ki’ című filmért, és tavaly nyáron a színházi dolgozók megsegítésére szervezett ‘Lionsgate Live’ adománygyűjtés házigazdája volt, nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy újra együtt dolgozhatunk vele.””

A Borderlands videojáték-alapú eszkalációi mellett Jamie Lee Curtis a 2021 októberében megjelenő Halloween Kills című horror folytatásában is újra eljátssza Laurie Strode szerepét, majd a 2022 októberében megjelenő Halloween Ends című befejező filmben ismét eljátssza a szerepet. Ezt Jamie Lee Curtis hivatalos Twitter-oldaláról tudhatjuk meg.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu