A Cyberpunk 2077 „betartja, amit ígértünk” a játékosoknak – állítja a CD Projekt

Adam Kicinski megerősítette, hogy csapatának „körülbelül a fele” továbbra is dolgozik a játékon.

A Cyberpunk 2077 persze nem az a játék, amire mindenki számított a premierje előtt. A problémás megjelenést követően a CD Projekt társalapítója, Marcin Iwinski januárban ígéretet tett arra, hogy a Cyberpunk 2077-et megfelelően javítják, késleltetik az ingyenes tartalmak kiadását, a frissítésekre koncentrálnak. Most, az év első negyedévének gyenge pénzügyi eredményeinek bemutatását követően Adam Kicinski elnök megismételte a cég elkötelezettségét, hogy a Cyberpunk 2077 olyan termékké váljon, amely beváltja a hozzá fűzött reményeket.

„Szándékunkban áll betartani, amit januárban ígértünk a játékosoknak” – mondta Kicinski a PC Gamer által megosztott nyilatkozatában. „Bár már most is láttunk néhány jelentős fejlesztést, a csapat nagy része továbbra is azon dolgozik, hogy a Cyberpunk még jobb szórakozást nyújtson a játékosoknak.” Emlékeztetünk rá, hogy a lengyel cég az év első hónapjaiban több fontos javítást is közzétett, bár erőfeszítéseiket a februárban elszenvedett számítógépes támadás hátráltatta.

Ennek az elkötelezettségnek a részeként Kicinski kijelentette, hogy a Cyberpunk 2077 fejlesztőcsapatának „körülbelül a fele” továbbra is dolgozik a játékon, legyen szó akár a jelenlegi verziók, akár az idén érkező PS5 és Xbox Series verziók javításáról. Hasonlóképpen, tegnap arról tájékoztattunk, hogy a CD Projekt 2022-ben több fontos projekt fejlesztését is megkezdi. Ezzel kapcsolatban a cég elnöke kerülte a kommentálást, mivel nem akarja „idő előtt bejelenteni” ezeket a címeket. „De igen, vannak csapatok, amelyek a jövőbeni, be nem jelentett projektekre készülnek” – erősítette meg a befektetőknek.

Az, hogy Kicinski kerülte a projektek idő előtti bejelentését, a Cyberpunk 2077 fejlesztésével kapcsolatos kritikákból is adódik. És az, hogy alig néhány hónappal ezelőtt a CD Projekt megígérte, hogy őszintébb lesz, amikor a játékokat népszerűsíti, és nem tesz idő előtti bejelentéseket róluk. Az elmúlt időszakban azt is megtudtuk, hogy a Cyberpunk 2077-nek új rendezője van, és hogy a cégével szembeni csoportos keresetet még ebben a hónapban feldolgozzák.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu