A héten jöhet a Nintendo Switch Pro leleplezés?

A Nintendo állítólag nem vár az E3-ra a Nintendo Switch Pro bemutatásával, már a héten várható a leleplezés.

Az E3 szezon rohamosan közeledik, de vajon láthatjuk-e már előtte a Nintendo következő hardverét? Úgy tűnik, a válasz „igen” lehet. Már hallottunk pletykákat arról, hogy a Switch Pro (vagy bármi is lesz végül a neve) bejelentése „küszöbön áll”, és most Nick „Shpeshal Ed” Baker, az ismert bennfentes is beszállt a harcba. Baker jellemzően a Microsoft dolgairól tudósít, de időnként a Nintendóval kapcsolatban is beleszól, és szerinte a nagy Switch Pro leleplezésre már most csütörtökön sor kerülhet, de a tervek még változhatnak.

Persze ezt egyelőre vegyük félvállról, de a bennfentesek között egyre inkább úgy tűnik, hogy a Nintendo még az E3 előtt leplez valamit, esetleg azért, hogy a kiadók már a kiállításon bemutathatják Switch Pro tartalmaikat. Ismétlem, nem ez az első alkalom, hogy azt halljuk, hogy bejelentés várható, hiszen a megbízható Bloomberg ezt mondta a múlt héten…

„Az új konzolt, amelynek ára valószínűleg magasabb lesz, mint a 299 dolláros eredetié, a június 12-én kezdődő E3 konferencia előtt jelenthetik be, hogy a kiadók a globális eseményen bemutathassák a Switch-játékok teljes választékát. A 199 dolláros Switch Lite mellett kerül majd forgalomba, a hagyományos Switch pedig idővel fokozatosan kivezetésre kerül. […] Az összeszerelők már júliusban megkezdik az új modell – amelynek kereskedelmi neve csak néhány ember számára ismert a kiotói székhelyű vállalaton belül – és a tervek szerint a gyártás az október-decemberi negyedévben éri el csúcspontját.”

Más pletykák szerint az új Switch nagyobb OLED képernyővel, USB 3.0 és ethernet portokkal, és természetesen frissített hardverrel rendelkezik majd, amely lehetővé teszi a 4K-s játékot.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu