PlayStation Now: hét játékkal bővül júniusban a kínálat

Az egyikük pedig a rivális platformról való távozás után jön át ide, ami meglepőnek tűnik.

A Sony Interactive Entertainment a PlayStation Blogon közölte, hogy a streamelésre kihegyezett előfizetéses szolgáltatás milyen játékokkal fog bővülni a mai naptól kezdve, ugyanis a bejelentés szerint június elsején jönnek az újoncok a „PlayStation mostba”.

A Car Mechanic Simulator (PlayWay; a zárójelben a kiadót említjük meg) pontosan azt kínálja, amit a játék címében olvashatunk: autószereléssel foglalkozhatunk. A Slay the Spire (Humble Games) kártyákra építő roguelike játék, ami csak december 6-áig lesz a PlayStation Now-on (ha nem említünk ilyen dátumot, akkor ott a Sony ilyesmit nem közölt!), aztán három Sonic játék is fellép a rendszerre: Sonic Forces, Sonic Mania, illetve Team Sonic Racing (mind a három esetben SEGA).

Van még egy SEGA alkotás a porondon, és ez éppenséggel a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown lenne. Erről néhány napja már részletesebben is írtunk (röviden: a 2006-os játék most a Dragon Engine-t, a Yakuza-játékok motorját alkalmazza, és a PlayStation Plus júniusi és júliusi kínálatában is megtaláljuk). És végezetül a mai nap folyamán a hírekben még megforduló CD Projekt RED-től a The Witcher 3: Game of the Year Editiont is megtalálhatjuk a nyárkezdő bővítésben (ez a játék viszont csak szeptember 6-áig lesz a PlayStation Now része). És mivel az Xbox Game Passból nem is olyan rég távozott Geralt, mondhatni átment a riválishoz (holott a Sony és a Microsoft közösen dolgozik streamelésre szánt technológiákon).

Úgyhogy heten vannak, mint a gonoszok, éa a SEGA ebből négy címet el is foglalt (és ebből a kvartettből is három egy kék sündisznóhoz kapcsolódik), két játék inkább az indie vonulatot képviseli, míg a hetedik egy olyan alkotás, amit azért egész könnyen meg tudunk fillérekért is találni (akár konzolon is!) mostanában, hiszen a The Witcher 3 2015-ben jelent meg…

Forrás: Gematsu 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu