Egy hullához bilincselik Megan Foxot a Till Death című thrillerben

MOZI HÍREK – Megan Fox sötét hangulatú thrillere a VOD-szolgáltatásokon is megjelenik. A film Fox első visszatérése a műfajhoz a 2009-es Jennifer’s Body óta.

A Screen Media nyilvánosságra hozta Megan Fox új thrillerének, a Till Death-nek július 2-i megjelenési dátumát. A film az USA-ban már megszokott On-Demand opció mellett korlátozott moziforgalmazást is kap, közvetlenül a Függetlenség Napja hétvégéje előtt, ami ironikus megjelenési dátum, tekintve, hogy a film cselekménye a főszereplőjének a függetlenségen kívül másról is szól. A történet középpontjában Emma, Fox karaktere áll, aki halott férjéhez bilincselve találja magát, és két bérgyilkos fenyegeti. Erről a hírről eredetileg a Bloody Disgusting számolt be.

Ha valami kicsit ismerősen hangzik, az annak tudható be, hogy a történet egy kicsit másképp veszi át Stephen King Gerald’s Game című regényét, amiből nemrég maga is készült Netflix-film a közelmúltban. Abban a történetben egy feleség, aki éppen egy mocskos hétvégét tölt egy eldugott faházban a férjével, többet kap, mint amire számított, amikor a férfi, miután az ágyhoz bilincselte, szívrohamban meghal, magára hagyva és csapdába ejtve őt. A hasonlóságokat máris láthatjuk, de a férj/feleség bilincs, félreeső helyszín szituáció ellenére a Till Death néhány trükköt tartogat a tarsolyában.

A feszültséggel teli thrillerben, amelyhez úgy tűnik, különös helyzetbe hozza Megan Foxot, a szereplő a férjével töltött romantikus tóparti házas estét követően a holttesthez bilincselve és vérben ázva ébred. Csapdába esve és elszigetelve a tél derekán, a nőnek meg kell küzdenie a gyilkosokkal, akik látszólag elhunyt férje utasítására végeztek vele egy általa kitalált csavaros terv szerint. A film egyben visszatérés a Fox a 2009-es, nagyon alulértékelt Jennifer’s Body-jának műfajához, és egyben S. K. Dale játékfilmes debütálása, aki korábban a díjnyertes The Coatmaker című rövidfilmet rendezte.

A hónap elején a Screen Media kiadott egy közleményt, amelyben a következőket írta: „Megan megrázó alakítása egészen a végéig a képernyő elé hagyja majd a nézőt. ” Jeffrey Greenstein producer hozzátette: „Egy olyan időszakban, amikor az embereknek nagyobb szükségük van a szórakozásra, mint valaha, nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy ismét a Screen Mediával dolgozhatunk együtt, hogy a világ elé tárhassuk ezt az egyedülálló és izgalmas filmet, amely minden bizonnyal szívesen látott szórakozás lesz”. A Gerald’s Game-hez való fent említett hasonlóságok mondjuk mégsem tűnik annyira egyedinek a film…

A Screen Media eléggé elfoglalt volt mostanában, hiszen nemrég adta ki a Shiloh Fernandez, Ewan McGregor és Val Kilmer főszereplésével készült The Birthday Cake című maffia-thrillert, a William Shatner, Jean Smart és Christopher Lloyd főszereplésével készült Senior Moment című filmet, valamint a kritikusok által is elismert Street Gang: How We Got to Sesame Street című dokumentumfilmet. További megjelenések között volt a bizarr Nicolas Cage-siker, a Willy’s Wonderland, valamint Bella Thorne thrillere, a Girl. Az ígéretek szerint a Till Death egy újabb sikert hozhat a konyhára.

A Till Death főszereplői Callan Mulvey, Eoin Macken, Aml Ameen és Jack Roth. Jason Carvey írta a forgatókönyvet, amely egyike azoknak a sztoriknak, amelyek felkerültek a „Blood List”-re, a Black List műfaji változatára, amely a legjobb, még le nem gyártott forgatókönyveket gyűjti össze, hogy a filmkészítők figyelembe vegyék őket.

Forrás: Bloody Disgusting

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu