Nem biztos, hogy idén megjelenik a Horizon Forbidden West!

A pletykák ezúttal is az igazat állíthatják: hallottuk már, hogy a Horizon Zero Dawn folytatása átcsúszik 2022-re… és most már a Sony is belengette!

Gran Turismo 7? 2022. Írtunk már róla. God of War, ami nagy eséllyel God of War Ragnarok néven fog a boltokban felbukkanni? 2022. Erről is szó volt már (és az utóbbi esetében meg is lett erősítve az, amit Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója hosszú időn keresztül nem akart megválaszolni: cross-gen lesz a játék…). Horizon Forbidden West? 2022…? Itt a kérdőjel alkalmazása abszolút direkt történt, mert még nem biztos, de már megvan rá az esély…

A PlayStation Blogon olvashatunk egy interjút Hermen Hulsttal, aki a PlayStation Studios (még meg kell szoknunk, hogy nem Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios már a stúdióegyüttes neve) elnöke. Valamelyest hazahúzhat a szíve, mert a Horizon Forbidden Westet éppen az a Guerrilla Games fejleszti, aminek a vezetője volt az előléptetéséig. No de, Hulst azt mondta, hogy szerinte a Sony jó úton jár, hogy a Horizon Forbidden West a karácsonyi időszakban (vagy mondjuk úgy, hogy az október-decemberi rohamban) megjelenjen…

…és itt jön egy hatalmas DE: ez még nem egészen biztos! Most minden erejükkel arra törekednek, hogy megvalósítsák a 2021 végi rajtot, és amint erre már 100% esélyük van, meg is fogják erősíteni ezt nekünk. (Pedig valljuk be, valamit azért dobniuk kell az idei év végén, ugyanis az Xbox oldalon ebben az időszakban biztosan elrajtol a Halo Infinite is… és Phil Spencer, az Xbox-vezér nyíltan kifejezte: számára nem a 2020 végi játékkínálat a fontos, hanem az egy évvel azt követő.)

A Horizon Forbidden West tehát talán idén év végén fog megjelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, de ha esetleg a 2022-es halasztásra valaki pénzt tenne, mi azt javasoljuk, hogy tegyen így.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu