A Dwayne Johnson-féle Black Adam több folytatást is kaphat a DC-kapcsolatok miatt

MOZI HÍREK – Dwayne Johnson még hosszú évekig fogja játszani Black Adam szerepét, ha úgy lesz, ahogy Dany Garcia producer akarja.

 

Jó hír a DC rajongóknak: Dany Garcia, a Black Adam producere reméli, hogy a DC karakterének első nagyszabású vászonra kerülése sok további kalandot fog szülni Dwayne „The Rock” Johnson szupererős antihősének. Bár nem árulták el konkrétan, hogy hány filmre gondoltak, Garcia egyértelműen azt tervezi, hogy ennyi év várakozás után Johnson még sok-sok évig játszhatja majd Black Adamet.

„Sok mindent szeretnénk megcsinálni. Izgatottak vagyunk a DC-vel való hosszú távú kapcsolatunk miatt.”

A képregényfilmek világához hasonlóan a Black Adamnak is rengeteg forrásanyag és történet áll rendelkezésére, amelyekből ihletet meríthet mind az első filmhez, mind pedig az azt követő folytatásokhoz és spin-offokhoz. Így nem meglepő, hogy Dany Garcia nagy terveket sző a Black Adammal kapcsolatban, különösen, ha egy Dwayne Johnson kaliberű kasszasiker is várható.

A Jaume Collet-Serra rendezésében készülő Black Adamban Johnson Teth-Adam, azaz Fekete Ádám szerepében mutatkozik be, aki egy 5000 évre bebörtönzött kahndaqi férfi. A varázsló Shazam által kiválasztott, hogy az ősi egyiptomi istenek erejét – S Shu állóképességét, H Horus gyorsaságát, A Amon erejét, Z Zehuti bölcsességét, Aten erejét és Mehen bátorságát – hasznosítani tudja, Black Adam pedig a szuperhős Shazam és szupererős családja főellenségévé válik.

Amellett, hogy a közönség megismerheti Johnsont a címszereplő szerepében, a film bemutatja a Justice Society of America, azaz a JSA szuperhőscsapatot is, amelyet Noah Centineo Atom Smasher, Aldis Hodge Hawkman, Quintessa Swindell Cyclone és Pierce Brosnan Doctor Fate szerepében alkot majd, ami egy másik elem, amelyet Garcia reményei szerint tovább fognak vizsgálni, amikor a tágabb DC-univerzumba is belevágnak.

„Többszörös és rendszeres beszélgetések zajlanak arról, hogyan fog minden kibontakozni, és ez nagyon izgalmas számomra mint filmkészítő, de még inkább mint rajongó számára.” – árulta el Garcia tavaly. „Sajnos erről nem tudok túl sokat beszélni, mert még mindig folyamatban van, de annyit elmondhatok, hogy a mi részünkről nagyon koncentrálunk arra, hogy felépítsük ezt a világot, amit Black Adam és a JSA segítségével teremtünk. Nyilvánvaló, hogy Shazam is létezik ebben az univerzumban, sok-sok más hőssel együtt. És higgyétek el, amikor azt mondom, hogy nagyon nagy ambícióink vannak mindezekkel a karakterekkel és a történetekkel kapcsolatban, amiket végig akarunk vinni rajtuk.”

A várva várt DC-film forgatása végre elkezdődött, Dwayne Johnson már Atlantába érkezett, hogy a régóta várt Fekete Ádám forgatására induljon. A színész és a való életben is megtestesült behemót hivatalosan már 2008 óta szerződött a szerepre, és a főgonoszból lett antihős most csatlakozik a DC hőseinek és gonosztevőinek panteonjához, akik már szerepeltek a filmvásznon.

Mint a legtöbb filmes vállalkozás, a Fekete Ádám is többször elmaradt az aktuális globális helyzet miatt, de a rajongók végre láthatják Johnsont a DC világában, amikor a Fekete Ádám 2022. július 29-én az Egyesült Államokban a mozikba kerül.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu