[E3 2021] Itt a visszatérő E3 menetrendje

Az Entertainment Software Association (ESA, az E3-at szervező cég) nyilvánosságra hozta a tavalyi kimaradás után digitálisan visszatérő E3 menetrendjét.

A rendezvény műsorvezetői a hazánkban nem nagyon ismert Alex „Goldenboy” Mendez, Jacki Jing, illetve Greg Miller lesznek. A közvetítések során több nagy kiadó is előadással fog jelentkezni, és a sajtókonferenciákon túl a játékiparból többen is asztalhoz ülnek egy-két beszélgetésre, de persze a mainstreammé váló játékipar miatt kihagyhatatlan az is, hogy a sztárvendégek felbukkanjanak.

Június 12-én a felvezető show (mindig a mi időzónánk idejét írjuk!) este hét órakor kezdődik. A rendezvény nyilvános részét (mert lesz pár sajtónap előtte, erről írtunk már) a Ubisoft és a Gearbox Entertainment sajtókonferenciája indítja, utánuk pedig a GamesBeat (VentureBeat) beszélgetésébe hangolódhatunk be.

Június 13-án a felvezető show 17:45-kor indul. A Microsoft és a Bethesda közös előadása este hét órakor jön, de a nap folyamán (nálunk ez értelemszerűen bele fog nyúlni 14-ébe is…) a Square Enix, a PC Gaming Show, és a Future Games Show prezentációja mellett a Warner Bros. Games (=Warner Bros. Interactive Entertainment) kiadásában és a Turtle Rock Studios fejlesztésében készülő Back 4 Blood, továbbá a 24 Entertainment is szerepet kap.

Június 14-én a felvezető show délután 5 órakor kezdődik. Több indie fejlesztő is sajtókonferenciát tart majd, de a nagyobb neveket se hagyjuk ki: a Take-Two Interactive, a Mythical Games, a Freedom Games, a Razer, illetve a Capcom is prezentációval készül. A Verizon mellett az Intellivision (igen, az a régi név, nekik ugyebár az Amico nevű konzoljára kell itt gondolni…) is felüti a fejét, továbbá a VENN előadása is ezen a napon lesz.

Június 15-én a felvezető show ismét délután 5-kor veszi kezdetét. A Nintendo Direct és a Nintendo Treehouse is ezen a napon lesz látható (kezdés este hatkor), de erre a napra tervez egy eseményt a Bandai Namco, a Yooreka Games, illetve a GameSpot. Zárásként pedig a hivatalos E3 2021 díjátadó show lesz megtekinthető.

A Nintendo lehet, hogy mégis az E3-ra tartogatja a Nintendo Switch erősebb modelljének bejelentését?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu