Halo Infinite: jobb látványvilág, Battlefield-szerű játékmód?

Az E3 közeledtével elkezdünk hallani arról, hogy mire számíthatunk a nagyobb kiadók előadásain…

 

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy milyen menetrenddel rendelkezik az E3 (igaz, nem mindegyik előadás kapott időpontot), és meg is erősítették ezzel, hogy a Microsoft és a Bethesda közös sajtókonferenciát fog tartani, ami abszolút érthető, hiszen a redmondiak már bekebelezték a Bethesdát birtokló ZeniMax Mediát.

Az előadáson értelemszerűen szó lesz a Halo Infinite-ről, hiszen azért mégis csak az Xbox egyik ékkövéről beszélünk, és badarság lenne Phil Spenceréktől, ha teljes egészében elhanyagolják Master Chiefet. Coalteastwood, egy Microsoft-bennfentes YouTube-os a legújabb podcastjén szóba is hozta a Halo következő részét. Szerinte a 343 Industries egy rövid bemutatót ad a sztorimódból, illetve meg fogják mutatni, hogy az eddigiekhez képest szebb lett a játék.

A Halo következő részét tesztelők szerint a látványvilág javult, de nem szabad valami hiperszuper csúcskategóriás vizualitásra gondolni, amit a 343 Industriestól, vagy a Microsoft egyik legnagyobb franchise-ától elvárnánk. (Feltehetőleg azért, mert Xbox One-ra is ki fogják adni a játékot, és így valamelyest visszafogja az Xbox Series/PC párost…)

Coalteastwood szerint a Halo Infinite E3-as bemutatója főleg a multiplayerre fog koncentrálni, ugyanis egy free-to-play modellt fog használni, és ezzel a Microsoft több milliónyi játékost hozhat be a rendszerbe. Hozzátette, hogy vannak olyan pletykák is, amik egy Battlefield ihlette kooperatív és kompetitív csapatos módról szólnak. Ehhez hozzá lehet csapni egy tonna járművet és fegyvert, mindezt az eddigi legnagyobb térképekre pakolva. Szerinte nem battle royale-ról van szó, hanem a battle royale, a Battlefield Conquest, illetve a Halo multiplayerének keverékéről. Szerinte az online rövid időn belül demót fog kapni.

A Halo Infinite a bennfentes szerint szeptemberben már meg is fog jelenni Xbox Seriesre, Xbox One-ra, illetve PC-re. Az illető elvileg megbízható a Microsofttal kapcsolatos témákban, és nem nagyon tért el az eddig hallott szivárgásoktól. Master Chief visszatérése így tehát nagyot szólhat.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu