Vajon tényleg jön nyáron az Aliens Fireteam? Most megtudtuk… [VIDEO]

Az Aliens Fireteam a Focus Home Interactive szerint nyáron jelenik megés egy többjátékos kooperatív akció FPS lesz.

Ha az Alien-saga követői vagytok és szeretitek a videojátékokat, akkor biztosan nagyon várjátok már az Aliens: Fireteam-et, a franchise új címét. Ez a videojáték egy FPS, amely a kooperatív többjátékos módra összpontosít. A bejelentése óta sajnos nem sok újdonságról hallottunk, ez pedig hiányzott a játékosoknak.

Először a Cold Iron Studios jelezte, hogy a videojáték 2021 nyarán érkezik, amit az utóbbi időben néhány játékos megkérdőjelezett a hírek hiánya miatt. Igaz, hogy feltűnő, hogy nincs semmi újdonság (majd meglátjuk, hogy a következő nyári eseményeken látunk-e valamit), de megnyugodhatunk: megerősítették, hogy a megjelenési ablak továbbra is 2021 nyara.

Mint a Gamespot elárulta, a Focus Home Interactive (a játék kiadója egyes területeken, például Európában) 2021 nyarára listázta a videojátékot. Az elmúlt hetek hallgatása ellenére tehát úgy tűnik, minden zökkenőmentesen halad. Talán az E3 2021 vagy a Summer Game Fest jó alkalmak arra, hogy többet beszéljenek a játékról és végleges megjelenési dátumot adjanak.

Aliens: Fireteam 23 évvel az eredeti Alien-trilógia után fog játszódik, és a játékosok különböző karaktereket választhatnak majd különböző szerepekkel, hogy legyőzzék a xenomorfokat . A megközelítés nagy mértékben különbözik az Alien Isolationtől, a lopakodós/bujkálós túlélőhorrortól. Ha többet szeretnél megtudni az Alien: Fireteamről, ne hagyd ki ezt a 25 perces gameplay-t.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu