Valaki megcsinálta a Far Cry 6 trailerének CD-lövő fegyverét és tiszta őrület! [VIDEO]

Ha azt hitted, hogy a Far Cry 6 koronglövő fegyvere őrültség, várj, amíg meglátod a való életben! A Hacksmith Industries a Ubisoft promóciójának részeként elkészítette a játékbeli fegyvert, már csak a zene hiányzik hozzá!

 

Néhány nappal ezelőtt a Ubisoft végre megmutatta nekünk a Far Cry 6-ot menet közben. A Far Cry-saga új videojátéka intenzív játékmenettel és azzal az ígérettel lepett meg, hogy Yara szigete az egész franchise legnagyobb és legváltozatosabb helyszíne lesz. A nyilvánvaló dolgokon túl a rajongókat nagyon meglepte, hogy a játékban van egy olyan fegyver, amely zenei lemezeket lő és közben olyan dalokat játszik, mint a „La Macarena”.

Néha azt gondoljuk, hogy a videojátékos alkotások abszurdak és a való életben nem lehetne lemásolni őket, és sokszor ez így is van. Most viszont mégis más a helyzet, ugyanis az extrém konstrukcióikról ismert YouTube-csatorna: a Hacksmith Industries elkészítette azt a fegyvert, amely a Far Cry 6 korongjait lövi a való életben.

Az egész a videojáték promóciójának része, de a konstrukció teljesen valódi. A videóban láthatjuk, hogy milyen folyamaton megy keresztül a fegyver elkészítése, és hogyan válogatják össze a különböző alkatrészeket. Az eredmény teljesen elképesztő és szenzációs és nagyon hasonlít a játékban szereplőhöz is. Az egyetlen különbség, hogy ez a replika nem játszik zenét, de az már tényleg elképesztő lenne.

A Far Cry 6-nak már megvan a megjelenési dátuma: október 7-én érkezik PS4 , PS5 , Xbox One , Xbox Series S , Xbox Series X , PC és Stadia platformokra. A játékban állítólag nagyobb szabadság lesz, mint valaha, miközben az Antón Castillo nevű diktátor ellen harcolunk. Egyébként a Ubisoft végre elismerte, hogy a játék politikai témákat is feszeget.

Már néhány nappal az E3 2021 kezdete előtt vagyunk, egy olyan esemény, amely különösen izgat minket, miután tavaly nem tudtuk megtartani. A Ubisoftnak saját konferenciája lesz, mint mindig, talán, többet is láthatunk majd a Far Cry 6-ból.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu